Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Efter dagar med huvudvärk mår jag äntligen bra!


Jag har mått
skit sedan onsdagskväll och nu äntligen i morse vaknade jag och mådde bra. Eller åtminstone så bra man kan må, jag hade dock sagt till jobbet att jag blev hemma idag under gårdagen eftersom jag då låg på soffan och sov och mådde illa. Så imorgon ska jag till jobbet igen. Är säkert bra för huvudet med lite vila, har inte orkat göra något på flera dagar och skolmiljö är ju inte direkt den tystaste av miljöer om man säger så. Jag tänker då främst på att alla ljud har varit jättejobbigt för mig och i skolan där man ha fullt fokus hela tiden.

Men det är verkligen så skönt att jag mår bättre idag. Har kontaktat jobbet och informerat om att imorgon kommer jag dit igen, det ska bli jätteskönt verkligen. Jag gillar att göra saker på dagarna. Sen gillar jag arbetsplatsen, det känns faktiskt helt rätt där.

William är i skolan idag, eller just nu är han hos tandläkaren men han blev bättre under helgen och med medicinen i kroppen. Vilken helg alltså, jag hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva något liknade som detta jag fick uppleva i torsdags och resten av helgen. Anser nog faktiskt att ingen borde behöva uppleva sådant.

Tack för alla fina kommentarer, blir helt rörd av alla människor som bryr sig i världen. Det är fint tycker jag, omtanke för andra. Något oerhört vackert som vi människor borde vårda ofta och länge.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: