Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Paket från Welloteket.

Fick ett paket förra veckan med dessa produkter. MSM, som ni nog vid det här lagret är något jag verkligen tycker om. Nybalans som ska vara bra mot trötthet under vintern och Spirulina. Köpte även lite Chiafrön och fick te som lite present så det gillar jag i massor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.