En massa mord och P3 dokumentär.

Idag har jag tagit det lugnt, tittat på GW’s mord om Pernilla och Engla, så vidriga historier och som även berört mig. Det på Pernilla minns jag nog mest för att det låg så nära Falun och man var i den åldern när man rörde sig ute på kvällarna. Jag bodde inte i Falun då utan i Orsa, men det är ändå inte så långt ifrån varandra när man börjar fundera kring saken. Mordet på Engla var också så nära och William var liten då, jag minns hur rädd jag blev efteråt. Mycket för att det var en barnmördare ute, någon dödade ett barn så vidrigt. Såna brott kan jag verkligen aldrig se en förlåtelse i, han är en grym människa och det är verkligen helt rätt att han sitter där han sitter.

Förutom mord har jag lyssnat på P3 dokumentär om branden i Borås, så sorgligt och hemskt. Men även om Annika Östberg och morden hennes pojkvän utförde men som hon blev straffad för. Verkligen jättespännande måste jag säga, jag gillar verkligen dokumentärer som ni säkert märker, lite av en nörd är jag nog som spenderar min tid på sådant.

Tycker just dokumentärer är perfekt att titta och lyssna på när man är sjuk, för man behöver inte tänka så mycket. Det är någon annan som gör det åt en.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En massa mord och P3 dokumentär.

 • 11 september, 2017 at 21:05
  Permalink

  Såg också den dokumentären och fy så hemskt och gripande!

  Reply
 • 11 september, 2017 at 21:25
  Permalink

  Jag lyssnar mycket på mord- och rättegångspoddar nu och håller med om att de är väldigt läskiga, men väldigt intressanta!

  Reply
  • 14 september, 2017 at 22:19
   Permalink

   Så spännande och läskigt eller hur :-o. Man blir lätt lite skrämd 😀

   Reply
 • 12 september, 2017 at 01:29
  Permalink

  nä ta det lungt o vila ja jag har ju hört o läst du inte mått bra fy va jobbigt inte skoj o gå igenom ja det är jobbigt med migrän tror inte mina tabletter hjälper så mycket längre o ja har för ont överallt annars kram

  Reply
  • 14 september, 2017 at 22:17
   Permalink

   Ja det var en hemsk upplevelse, försöker verkligen att varva ner nu och hoppas på en lugn blivande vecka.

   Reply
 • 12 september, 2017 at 06:27
  Permalink

  Gillar GWs mord men blir alltid så förbannad över att folk är så elaka mot varandra! Krya på dig!<3

  Reply
 • 12 september, 2017 at 08:22
  Permalink

  Åh, älskar GWs mord men har inte hunnit kolla på det om Engla än, tror det var det första mordfallet som verkligen påverkade mig då hon bara var tre år yngre än mig. Så fruktansvärt! Dokumentären om Annika Östberg har jag också lyssnat på, riktigt intressant faktiskt! 🙂

  Reply
  • 14 september, 2017 at 22:03
   Permalink

   Åh det avsnittet var berörande, eller egentligen båda med Pernilla och Engla, så onödigt 🙁

   Reply
 • 12 september, 2017 at 09:26
  Permalink

  Har också lyssnat på några “mord”… spännande som tusan

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: