Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Pizza med tacochips, mozzarella och avokado.

William ville äta pizza och gärna en tacovariant. Han sa att avokado kunde vara gott på så det slog vi till med. Avokado, mozzarella massor med tacochips och sedan tog han tacosås till också. Kan verkligen rekommendera att göra en sån här pizza för det var så himlans gott!

Avokado är nog en sån sak många tänker att man inte kan värma, men vet ni det är även jättegott med avokado på varma mackor så kan även tipsa om den saken. Sen är det ju något speciellt med hemmagjord pizza så himlans gott verkligen.

Related Tags:

18 Comments

  1. ser inte så dumt ut kanske ska prova själv här hemma 🙂 dock det där med avokado tror jag inte är min grej. 😀 men man vet aldrig kanske ska prova det också. kram finis jag önskar dej en bra start på veckan <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: