Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 21 – 5 saker du gör varje dag

  1. Jag sminkar mig varje dag.
  2. Använder min telefon till diverse olika roligheter.
  3. Umgås med min familj.
  4. Bloggar och kollar på nätet.
  5. Tar min en dusch. Jag älskar att få varmt vatten över min kropp.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: