Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

En riktig seriedag.

Började dagen med att gå ner till ICA på stan för att hämta paket med presenter och julklappar, är ju den tiden på året nu. Skönt att börja i tid så man slipper handla allt under samma månad tänker jag.

När jag kom hem så åkte William iväg på fest hos en kompis i Grycksbo så jag dammsög och kollade klart på Big little lies den var riktigt bra. Hade tänkt se den när den kom ut men som ni vet så hade jag utmattningssyndrom på den tiden och orkade inte göra så mycket.

Efter jag haft mitt seriemaraton såg jag senaste avsnitten av Teen Wolf och i veckan nu då så är det alltså serieavslut på den serien med. Snart inga serier som jag följer längre känner jag.

Har varit så trött idag också. Är nog lite eftersom jag inte sover så bra när jag sover borta som på hotell och så gick jag ju upp tidigt där på torsdagen också. Är så upprymd över att studierna känns så rätt också. Det som gäller inför veckan är att försöka hitta en specialpedagog eller speciallärare att intervjua och att observera. Man skulle helst ha någon man inte känner så jag är lite fundersam hur jag ska göra för att hitta folk. Men det löser sig säkert.

Såg att klockan rör sig snabbt nu jag ska hämta Björn vid stationen om mindre än en timme, han kommer ju från Kina idag, så tänkte försöka äta innan, så lär väl avsluta nu då.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: