Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Höstfina naglar.

Idag har jag fått höstfina naglar igen. Alltid lika nöjd när jag fixat naglarna och får känna mig fin. Efteråt så gick jag för att möta min bror som behövde uträtta några ärenden med hjälp av mig. Jag hoppas allt löste sig för honom nu.

När jag kom hem åt jag lite och slängde in lite tvätt i maskinen. Har även städat, vi ska nämligen ha kalas för William i helgen. Han fyller ju 13 på tisdag men imorgon kommer det hit gäster. Brukar alltid vara lyckat, på tal om honom tror jag att vi är exakt lika långa nu. Märkligt sånt där, med längden och ens barn, från att vara så små att de får plats i din kropp till att bli så långa att de växer om din kropp, det är en rätt intressant sak faktiskt.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: