Pepparkakshuset som jag köpte från min partylitevisning här för några veckor sedan. Nu måste se filmen jag la ut på min Instagram @saramadeleine heter jag där. Ni får gärna följa mig om jag vill. Undrar ni över varför ni måste se filmen? Så är det för stugan visas i mörkret där och den är så väl värd att se.

Är så kär, ser framför mig hur den här kommer stå under julen och lysa. Dessutom tänker jag framtida barnbarn som kan titta på den och kanske leka med den, precis som med min kyrka jag har här hemma.

Tog även och köpte detta fina ljus med budskap på. Så fint, dessutom luktar det så himla gott!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: