Dark Mode Off / On
Reklam

Buzzador – Yoggi dröm.

Jag fick vara med i en Buzzadorkampanj och då med Yoggi dröm som produkt. Så himla god verkligen, jag och William gjorde ett smaktest på båda är i söndags.

1 – Yoggi dröm Vanilj.

Min åsikt:

Väldigt krämig smak, på ett positivt sätt. Mycket smak av vanilj som jag gillar. Jag upplever den som lagom söt och perfekt till frukost eller mellanmål.

Williams åsikt:

Lite för mycket sötma. Skulle hellre haft lite mindre socker.

2 – Yoggi dröm Jordgubb.

Min åsikt:

SÅ god! Ni vet såna där små yoggi i brukar man kan köpa som mellanmål? De är ju ofta så smakfulla, precis så är denna med. Helt klart en favorit. Påminner lite om jordgubbar med grädde.

Williams åsikt:

Jag föredrar vaniljen, denna smakar för mycket jordgubbar.

Slutsats: Den borde funka bäst för vuxna och barn, dock ej tonåringar.

10 Comments

  1. Jag är också buzzador men det är ett tag sedan nu som jag deltog i några kampanjer. Yoggi gör så goda yoghurtar tycker jag. 🙂

    1. Jag har varit medlem sedan 2005 eller 2006, var bland de första som blev inbjudna. Var något samarbete med vissa som hade höga poäng på lunarstorm vill jag minnas :).
      Tycker dock det är sällan man kommer med numera :).
      Håller med dig gällande Yoggi :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: