Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Uppvisning på Parkour med Falu GK.

William går på Parkour sedan ett år tillbaka ungefär, eller det är nog snart ett år tillbaka. Lite osäker på när han började. Han tycker i alla fall den träningsformen är rolig så det är kul. Genom åren har han testat friidrott, orientering och andra små träningsgrupper men det är Parkouren han fallit för. Det gillar jag, det passar nog honom också att hoppa och att arbeta med hela kroppen.

Idag var första gången jag var där och tittade på honom. Björn skulle dit så jag följde med, det var spännande att titta faktiskt. Roligt också att se vad han kan, efteråt gick vi och handlade på Maxi och nu är vi hemma igen. Utövar era barn någon träningsform? Vilken eller vilka i så fall?

6 Comments

  1. Parkour… vet jag knappt vad det är, finns i alla fall inte häromkring… vad jag vet 😉
    Elin tränar Karate, det har hon gjort sedan hon var 7år, sedan så rider hon, det började hon med hösten -16 så hon räknas som nybörjare 🙂

    Jag tror det är bra för barn/ungdom att röra på sig och få in aktiv träning som ett naturligt inslag.

    1. Tror det är en sport som växer :). Kanske kommer upp mot er med ?. Roligt att läsa :). Håller med dig, tror det är extra viktigt nu när så många barn sitter inne mot förr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: