Så var det då andra advent då. Förstår inte riktigt hur det kan gå så fort, tycker nyss det var första advent och det är alltså en vecka sedan. Om jag då dessutom tänker på att det är två veckor på pricken kvar till julafton känner jag ett uns av panik. Jag tycker nog tiden går lite väl fort.

Williams kompis har sovit här i natt och killarna spelade till klockan 3:00 under natten så jag vaknade vid flertalet tillfällen. Är okej, men gillar egentligen inte att få störd nattsömn, sånt påverkar mig väldigt mycket då jag redan sover dåligt. Någon undrade över den saken, om det kommer av att jag ger blod. Jag önskar att det var något enkelt, men för min del har sömnen aldrig varit självklar så länge jag kan minnas har jag vaknat nattetid.

Om en timma ska William på Parkour och jag vet inte vad dagen mer kommer erbjuda, planering förmodligen. Kanske lite skrivande för studierna, jag har bestämt mig för att inte plugga alls under lovet. Vi får komplettera fram tills den 14/1 och jag tänker att då gör jag det helgen efter lovet om jag inte blir klar innan. Jag måste vara noga med mina tider för att må bra. Under lovet ska jag vara ledig, det är något jag vet är oerhört viktigt för mig.

4 kommentarer

 1. Att ha svårt att sova är ett gizzel, jag vaknade alltid en tre, fyra gånger per natt så jag vet.
  Har Du nån aning om vad som väcker Dig, är det Din kropp eller hjärnan?
  Var det lika samma då Du var sjuk eller blev det bättre/sämre efteråt?

  För min del har sömnen blivit bättre efter min kostomläggning.

  Men Du äter ju redan bra så det kanske inte riktigt är samma sak.

  1. Ja fy visst är det. Jag tror det är hjärnan, en inbyggd sak att alltid befinna mig redo för flykt. Så jag får nog aldrig någon riktig djupsömn tror jag :/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa