Dark Mode Off / On
Läraryrket Specialpedagogprogrammet

Inför den kommande veckan, med jobb & studier.

Sitter och laddar inför den kommande veckan. Jag känner mig lite smått stressade inför den nya veckan, det är tre arbetsdagar och sedan kommer jag att åka till Västerås för studier igen. Jag tror stressen bottnar sig lite i att jag denna gång inte är klar med uppgiften. Den ska skickas in senast den 22/12, och jag har bara skrivit på första delen. Jag känner att jag behöver föreläsningen för att fortsätta, tänker att jag kan sitta med uppgiften under helgen som kommer och sedan skicka in den på måndagen efteråt. Tror det kan bli bra. Eftersom uppgiften inte ska vara speciellt lång borde det vara lugnt, men jag har en stresskänsla inombords. Jag tror verkligen jag behöver jullovet nu, hösten har varit full med nytt för mig. En ny klass, nationella prov, betygsättning och sedan studier på 50%. Det har varit lite för mycket och jag tror det kommer kännas lättare efter jullovet när allt kanske kommer kännas i ett lugnare tempo, jag hoppas åtminstone det.

Känns lite gnälligt men så är inte fallet, jag är mer trött och behöver lite lugn. Jag hoppas att jullovet ska inbringa det lugnet.

14 Comments

  1. Absolut visst är det så, men jag har inte samma uthållighet som andra. Det beror på att jag stressat mig till utmattning därmed blir det lite extra tufft :).

 1. En sak jag tänker på är att du många gånger förklarar/ursäktar dig. Typ”känns lite gnälligt”
  ”En del kanske tror alkohol ingår” ja, och en hel del annat. Skit i vad folk tror. Tror du skrev nått om du o William dela handduk eller ej med. Wtf, låt folk tänka, tycka och tro och nöj dig med att DU VET.

  Som du vet så skriver jag ju av egen erfarenhet så om detta ej är ett problem för dig kan du ju lugnt fortsätta:) själv började jag må så mycket bättre när jag slutade förklara mig.
  Kram på dig och ha en fin andra advent

  1. Det är nog så :). Jag vill mer förtydliga från början, när man skriver på nätet är det ofta många som vill missuppfatta det man skriver och sura till det på texten tyvärr :/. Därför tycker jag det känns lite lättare att redan från början klargöra vad jag menar :). Så slipper man göra det efteråt och känna sig uppstressad över missförstånd :).
   Är jättebra kommentar från dig dock <3. Stor kram till dig med 🙂

   1. Men gör du annat i verkligheten ?:) eller IRL så att säga;)
    Kanske låta folk på nätet med tro vad fasen de vill o va nöjd med att DU VET.
    Kram på dig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: