Dark Mode Off / On
Författarens egna ord. Kläder Läraryrket

En stund med lite rast.

På torsdagar äter jag inte med eleverna. Detta gör att jag tar mig lite rast medan de är nere i matsalen. Eftersom jag dessutom slutar 13:00 känns det ännu viktigare för mig att ta denna lugna stund själv. Så nu sitter jag här och bloggar, andas ut och varvar ner inför sista lektionen. Onsdagar är den dagen då det är som mest intensivt att arbeta, därmed vill jag påstå att torsdagen är skön för egen del. Jag får lite snabbt andrum.

Intervjun för Sveriges Radio Dalarna gick bra. Vill ni lyssna borde den nog komma ut snart, jag kan ta och länka sedan. Min chef hade tydligen hört allt också, men tror det var bra för det ska ändå reportern.

Kör på Odd Molly och lite lockar i håret idag. Har det sällan, detta då jag färgade håret igår och därmed tvättade håret på kvällen. Jag flätar alltid håret innan jag lägger mig då just fläta sliter mindre på håret. Sedan vet jag inte om detta är hundra procent säkert men jag läste det någonstans förut.

Det börjar kännas bra med glasögonen måste jag säga. Men ska inte sticka under stolen med att jag saknar att använda linser. Ser framemot när ögoninfektionen är över och tiden kommer där jag kan ha linser igen. Det är så jobbigt nu när det snöar och man får snö på glasögonen, samt att jag trivs bäst med att ha linser på mig. Gällande snö är det helt galet vilka mängder som kommer ner i år. Alltså det känns lite som det räcker nu, den snön vi har får gärna ligga kvar nu och börja töa i slutet av februari. Skulle gärna ha barmark i april och även gärna en härligt varm sommar i år. Efter detta snöfall borde vi kunna få världens supersommar med, man kan ju önska inte sant?

12 Comments

  1. Skönt att du trivs med glasögonen ändå. Jag skaffade ju mina i november men trivs inte riktigt med bågarna. Var dock hos ögonläkaren igår och ska slipa om glasen pga min skelning, så jag funderar på att byta bågar också kanske. Får kika om jag hittar några som jag tycker passar mig bättre. Kul med radiointervju förresten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: