Intervju i P4 Dalarna om barn i sorg.

Som jag skrev tidigare idag, var jag med i en radiointervju på morgonen. Tänkte att jag kan länka inslagen, det ena är inklippt till en intervju med en pastor som ska föreläsa om Barn i sorg i Älvdalen idag. Men det andra klippet kan ni lyssna på hela intervjun med mig. Så här får ni chansen att göra det. Kanske ska tillägga att jag stod utomhus i snöovädret vi har här i Falun under intervjun.

Tror att denna länk ska räcka så ni kommer direkt till radiointervjun. Låten “Hands up” ska spelas precis innan. http://t.sr.se/2GBV8vs (Tid för inslaget om ni inte kommer dit direkt är: 1:54:32)

Sedan har ni det det här där jag är med genom att de klippt ihop inslaget. Bilden här är tagen på pappas begravning och det är jag, min lillasyster och min lillebror. Jag var nio, min lillasyster fem år och min lillebror fyra år gammal.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=6875986

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Intervju i P4 Dalarna om barn i sorg.

 • 1 februari, 2018 at 19:12
  Permalink

  Vet hur det känns att förlora sin pappa.. kramar<3

  Reply
 • 1 februari, 2018 at 19:46
  Permalink

  Åh jag som är så rädd för döden.. Jag vågar inte lyssna.. Kram på dig fina du <3

  Reply
  • 1 februari, 2018 at 19:51
   Permalink

   Inslaget är ganska lugnt och fint. Det är med fokus på att prata med barn om döden :).
   Kram till dig med <3

   Reply
 • 1 februari, 2018 at 20:03
  Permalink

  Starkt ämne med barn i sorg. Stor Kram till dig.

  Reply
  • 1 februari, 2018 at 21:30
   Permalink

   Ja verkligen, men så väl värt att prata om :). Behöver belysas :).
   Stor kram 🙂

   Reply
 • 1 februari, 2018 at 20:32
  Permalink

  Det är svårt med barn och sorg. Mina barn förlorade sin bonuspappa när de var små. Det är sådant som fortfarande gör ont i dem trots att det är sex år sen nu.

  Reply
  • 1 februari, 2018 at 21:29
   Permalink

   Ja det är det verkligen, behövs mer kunskap inom ämnet :).

   Reply
 • 1 februari, 2018 at 22:37
  Permalink

  Viktigt att prata om! Måste lyssna sen 🙂

  Reply
 • 2 februari, 2018 at 01:04
  Permalink

  va skoj ja det är inte lätt men sen tror ja nog barn tar det på ett annat sätt men så viktigt ändå
  kram fina vännen

  Reply
  • 2 februari, 2018 at 09:09
   Permalink

   Skoj vet jag inte om det är, det är ett ganska tungt ämne :).

   Reply
 • 2 februari, 2018 at 07:17
  Permalink

  Väldigt viktigt ämne. Starkt och bra av dig att ställa upp på intervju. Jag var 17 år när min bror dog i en tunnelbaneolycka. Det bästa stödet fick jag av min skolkurator. Tyvärr mådde jag för dåligt för att orka plugga och slutföra gymnasiet. Det enda ämnet jag lyckades få betyg i efter min brors död var filosofi. Min skolkurator såg dock till att jag fick ta studenten iaf och det är jag så tacksam för idag.

  Reply
  • 2 februari, 2018 at 09:02
   Permalink

   Visst är det <3. Stor kram till dig gällande din bror. Det är så tungt och sedan hemskt att det är så här :(. Skulle tro att många inte fullföljer skolan efter sådana händelser. Jag kollade inte just den delen i mitt examensarbete men däremot är det många som mår väldigt dåligt och tappar studiemotivation.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: