En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Så var det lördag, snart är hela ledigheten slut och jobbet drag igång igen på måndag. Det blir bra, efter påsklovet brukar tiden till sommaren ticka på snabbt. Jag tror snön som fortfarande töar drar ner lite på vårkänslorna jag annars haft i april. Men det blir bra, snart är det vår på riktigt.

Bilden ovan förresten, minns ni att jag skrev om tävlingen om en Dalakossa som jag medverkade i med denna bild? Jag fick veta i veckan att vinsten blev min! Gissa glädjen, snart har jag en liten Dalakossa här hemma på väggen.

William ska med Björn till Kniva idag, de ska äta tillsammans. Jag har inga planer, borde skriva lite och göra mig av med punkter på en lista av saker jag borde göra. Ska nog försöka göra det den här lördagen om inget mot förmodan skulle bli roligare.

Vad gör du idag? Något speciellt? Eller blir det en lugn lördag som för mig?

28 kommentarer

  1. Grattis! Så roligt! 🙂
    Visst är det kul när man vinner!?!
    Själv har vi storstädat och gjort egen granola idag. Svärmor var även här mitt på dagen (hon jobbar delad tur) och fick hjälp med att byta olja och oljefilter på sin bil.
    Hoppas att du får en trevlig kväll! 🙂

    1. Tusen tack :D. Ja jättekul verkligen :D. Åh delad tur sånt minns jag från tiden som uska :-o. Tyckte sånt var hemskt förut :p. Trevlig kväll fina du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: