Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v.40: Tiden går

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa Matilda så hon och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. När var senaste gången du rusade till något?
 2. Vad skulle du helst haft mer tid till den här veckan?
 3. Skulle du säga att du är en tidsoptimist eller tidspessimist?
 4. Hur många gånger snoozar du på morgonen?
 5. Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?

När var senaste gången du rusade till något?
Var igår när jag hamnade i världens bilkö och var på väg mot jobbet. Fick rusa mot morgonmötet och hann precis in på mötet i rätt tid.

Vad skulle du helst haft mer tid till den här veckan?
För fritid, det känns som jag inte har någon tid för att bara göra saker för egen del utan det är alltid något måste som ligger över mig.

Skulle du säga att du är en tidsoptimist eller tidspessimist?
Tidspessimist helt klart, jag är sådan som alltid är i bra tid före och gärna åker eller går hemifrån långt tidigare än jag behöver.

Hur många gånger snoozar du på morgonen?
Aldrig, jag vaknar oftast innan klockan och gör jag inte det är jag ur sängen direkt när klockan ringer.

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
Klockan helt klart, det känns som den aldrig kommer fram dit den ska.

30 Comments

 1. Vilken roligt lista!
  Kul att att både du och jag är tidspessimister, jag MÅSTE svara i tid! Tycker det är så skamligt att alltid komma sent! 😛

 2. Är också en tids optimist vill gärna vara tidigare än planerat, känns skönt sådär att slippa stressa i sista minuten!

 3. Jag är alltid ute i god tid och är alltså också en tidspessimist. Från och till kan jag reta mig på att möten inte startar när de ska och att vi som kom i tid får sitta och vänta. Tyvärr snoozar jag nog fyra gånger vilket har blivit en väldigt dålig ovana som inte tillför något. Så du gör rätt i att gå upp direkt!

  Trevlig kväll!

  1. Precis så där är jag med möten med blir verkligen irriterad på sådant, kan också tycka att allas tid är viktig så förstår inte riktigt mig på folk som kommer sent :/

 4. Håller helt med här, tiden går massor och först NU är jag återigen här S Allting käkar tid till frulle, lunch och middag, hahahaaa! Mer fritid vill man alltid ha men skulle man vara nöjd med mer tid till fritid, det är frågan… vi är ju duktiga på att alltid vilja ha mer =P… Hoppas du får en fantastiskt helg och ta hand om dig, kramar!

 5. Va duktigt av dig som inte snozar på morgonen, önskar också jag kunde gå upp direkt larmet ringde men snozar varje morgon ??

 6. Vilken rolig lista!? Jag blir lite avis på att du inte snoozar! Själv är jag trött som en zombie när alarmet ljuder, och klarar inte uppstigning direkt?

 7. Åh vad skönt att du är så pigg om morgonen! Jag tror alltid så trött att jag tror att jag ska dö på morgonen ??

 8. Usch vad dåligt samvete jag får när jag läser sånt här, jag är evig tidsoptimist, stressar ofta och kan sova mig igenom vilken väckarklocka som helst ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: