Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

När kylan knackar på din ytterdörr.

Inlägget är i samarbetet med ProfileXpress.

Jag tror att vi alla känner av det just nu, kylan som knackar på dörren lite då och då. I skrivande stund var det rätt varmt här i Falun men igår var det isande kylande vindar och inte alls samma värme som idag.

Så något jag just nu letar efter är en varmare höstjacka, som även skulle fungera under våren. Jag har kollat ut en jacka på ProfileXpress som heter Silverton Jacka för damer. Eftersom att jag är lärare ingår det i yrket att vara ute ofta, det är utedagar men även rastvärdstider. Vi har friluftsdag eller så är det en promenad någonstans, utöver det har vi utomhuspedagogik. Varma kläder är därför väldigt viktigt för att stå ut i kylan, och här i Falun som är ett riktigt köldhål på hösten känns det ännu viktigare med varma höstkläder.

Det som nu gör företaget extra spännande är de erbjuder gravyr, tryck eller brodyr på sina produkter. Det betyder att jag på jackor med tryck eller brodyr skulle kunna skriva in ”Madeleine Stenberg, lärare” på en jacka och det i sin tur skulle betyda att föräldrar och andra direkt skulle veta vad jag heter och vilken roll jag har just på min arbetsplats. Förstår ni hur många föräldrar som skulle uppskatta en sådan sak?

Nu har ProfileXpress även andra saker i sin butik, jag skulle våga påstå att det har nästintill allt för livet utanför väggarna. Så ska du bege dig ut i kylan på eller eller annat vis nu i höst kan jag rekommendera dig att besöka deras webbshop.

4 Comments

  1. Ja ena dagen är det varmt och soligt och nästa dag regnar det, märks att det är höst och snart vinter här med i hallstahammar 🙂

  2. Känner igen att det är väldigt kallt i Falun och Dalarna på vintern, kom från Göteborg dit upp och var riktigt chockad över hur kallt och mycket snö det var, viktigt med bra ytterkläder då! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: