Höstens färger känns mera i år.

Är det någon mer än jag som upplever att träden den här hösten känns mera? Det är fortfarande många träd här i Falun som är gröna och de som fått färg som träder här ovan har extremt med färg. Jag reagerar dagligen på hur många träd som är röda eller ännu starkare i färgen.

Tror du att den vara sommaren påverkade träden och grönskan i år? Det var ju så torrt och sedan kom regnet? Hört att det är grönt långt upp i landet fortfarande, det är ganska häftigt. Hur ser träden ut hos dig?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

31 thoughts on “Höstens färger känns mera i år.

 1. Jag kan nog hålla med dig. Här är många träd fortfarande gröna men det känns som dom hoppar över den gula perioden och går väldigt snabbt över till rött. 🌸💕

 2. Här är det väldigt varierande, men känns som om det ändå är rätt grönt, även om vissa träd tappat väldigt mycket löv. Tycker verkligen så mycket om hösten.

 3. Tänkt mycket på detta med! När löven ändrar färg, brukar det börja med ett löv och därefter gå väldigt snabbt till hela trädet ändrat färg. Allt ifrån senapsgul, orange och rött. Så vackert! Här på våra trän är det fortfarande grönt. Ett fåtal träd har ändrat helt till höstens färger.

 4. Jag var också tänkt på att träden är mer färg starka i år i mot vad dom brukar vara. Det kanske är den varma sommaren som påverkar de? Här börjar dom flesta träden få fina färger 😍
  Jennysvardag recently posted..Frågestund

 5. Intressant att du tar upp detta, tänkte på det senast igår. Träden började ju bli gula redan i juli/aug och jag tänkte att allt kommer vara visset i början på sept. Men nu är det istället grönare än någonsin. Coolt!

 6. Här nere i Skåne visnade träden i augusti…har aldrig sett något liknande.
  Stora björkar som inte kunde få få liv i sina löv 😳/Jenny

 7. Vet inte om jag känner igen mig så mycket. Tycker nog snarare att jag ser fler nakna träd tidigt. Men det kanske mest vissa trädslag som björkar som blev gula redan i augusti. Men annars är jag en höstmänniska. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: