Hittade på detta fina champagneglas på Tradera, oanvänt och jättefint dessutom var det oerhört billigt så jag slog till. Idag hämtade jag ut det från posten, jag är helnöjd! Det är verkligen galet roligt att fynda!

48 kommentarer

  1. Har alltid funderat och velat inskaffa mig sådana här glas! 😀 Dom är verkligen annorlunda; men tjusiga som vara den! 😀

  2. Visst är det det! Jag skulle behöva mer tid över för att fynda för jag tycker att det är så mycket roligare att fynda än att köpa i affärer. Fint var det! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa