Fråga mig vad du vill.

Eftersom jag i din läsande stund förmodligen befinner mig på jobbet och ni är många nya som hittat hit, så tänkte jag ge er chansen att ställa mig några frågor så svarar jag på dessa. Det är några frågor jag inte kommer svara på, det gäller personer som inte själva valt att delta i min blogg, inte heller frågor som berör samlevnad då jag arbetar som lärare och detta inte är något jag vill att elever och föräldrar ska kunna läsa om mig. Men annars fråga på så svarar jag efter min bästa förmåga.

Så vad vill du veta om mig?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

17 thoughts on “Fråga mig vad du vill.

 • 18 oktober, 2018 at 09:08
  Permalink

  Vad kul! 🙂
  Hur kom det sig att du ville bli doula? Har du hjälpt många på det sättet?

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 09:23
  Permalink

  Om du hade en hel dag helt ledig, och pengar inte var ett hinder, hur skulle din dag se ut då?

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 11:10
  Permalink

  Har du några favorit bloggar?
  Vad får dig att återkomma till en blogg?
  Vad är en doula?
  Vad är “Influencers of sweden”- märket som du har är på sidan?
  En dold talang?
  Chanelle recently posted..Diagnos- tag

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 12:13
  Permalink

  Jag är nyfiken på doulagrejen! Hur ofta jobbar du som det? Hur går det till? Hur funkar det?
  Yohanna af Skovde recently posted..Babyblues

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 12:40
  Permalink

  Vad för verktyg använder du för att inte falla tillbaka i utmattning/depressioner??

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 13:12
  Permalink

  Du som lärare. Visste vi om att de finns en “dyslexiveckan” Har ni tagit del av de eller detta är något nytt som du/ni inte visste innan?
  Vet om att många skolor inte visste om dyslexiveckan. Och när jag har nämnt de så blir dom chockade men är direkt på och kollar om information.
  Och en annan fråga. Vilket ämne gillar du lite mer? Eller är du lite bättre på?
  Bella recently posted..Torsdag

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 15:09
  Permalink

  Kul med frågestund! Hur skulle du beskriva dig själv i tre meningar?

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 16:27
  Permalink

  Då jag håller på att utforska det vegetariska köket mer undrar jag vad ditt favorit recept är?
  Hanna recently posted..Frågestund

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: