Gör ett personlighetstest för att maxa ditt CV.

Inlägget är i samarbete med CV-mallen.se

Idag gjorde jag ett personlighetstest, där jag fick en bild av mig själv som jag sedan kan använda om jag vill skriva ett CV. Just nu så söker jag inte jobb då jag trivs väldigt bra på min arbetsplats, men om jag skulle söka jobb tror jag absolut att detta kan ligga till grund för ett bra CV.

Det var väldigt enkelt att svara på frågorna även om jag fick tänka till en hel del några gånger. Gällande resultatet så måste jag medge att jag kan uppleva att det är svårt att veta om saker stämmer, men läser jag det som står är det precis så andra beskriver mig så jag antar att det stämmer? Är lite osäker på det sociala dock. Jag upplever själv att jag är mer introvert än extrovert, men visst jag sitter hellre som observatör och säger saker när det verkligen behövs.

Jag vet att människor som träffar mig brukar säga att jag är sociala, men själv upplever jag mig själv som oerhört osocial istället. Jag älskar att vara själv, vilket kan verka konstigt eftersom jag samtidigt älskar att lära mig nya saker och aktivera min hjärna?

Det kanske är lite det som testet visar också, mest spännande upplever jag det sista vara att jag är mer organiserad än flexibel. Det stämmer bra och det där med “andra upplever dig som intelligent” är ganska spännande, för jag vet att det är vad mest människor säger till mig om och om igen. Du som är så intelligent och kunnande. Oftast sitter jag själv lite frågande i saken? Men visst jag är nog ganska smart, har man 406 högskolepoäng är man nog ganska smart.

Har du testat personlighetstestet? Eller ska du snart skapa ett CV? Mitt tips gör detta testet, det var riktigt roligt att göra.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Gör ett personlighetstest för att maxa ditt CV.

 • 18 oktober, 2018 at 18:10
  Permalink

  Åhh det där måste jag testa, jag är ju faktiskt arbetssökande hehe! 😀

  Reply
 • 18 oktober, 2018 at 18:48
  Permalink

  Har gjort massor av olika personlighetstester, så himla kul!!
  Har faktiskt gjort den du länkar till och den tycker jag är en av dem bästa 🙂

  Reply
  • 19 oktober, 2018 at 22:44
   Permalink

   Visst är det kul :D. Håller med dig just denna tyckte jag stämde väldigt bra på mig :D.

   Reply
 • 18 oktober, 2018 at 19:38
  Permalink

  Men åh va smart! Aldrig hört talas om det innan så tack så mycket för tipset, ska ta och prova ??

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: