Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Apoteksvaror.

Inlägget är i samarbete med ApotekSvea.

Är det något som är väldigt typiskt mig så är det att handla mina skönhetsprodukter på Apoteket. Jag tycker produkterna därifrån håller måttet och de känns säkra på ett annat vis än produkter i mataffären. Just nu när hösten är här så känns det extra viktigt med hudkrämer för mig eftersom jag har en tendens att bli väldigt torr under vinterhalvåret.

Det är här ApotektSVEA kommer in som ett bra alternativ. Jag gillar att få ta på produkter till de bästa priserna, så när jag sökte efter Therese Lindgrens Hand Cream som jag vet är en favorit för många så fick jag upp de produkter som finns, samt till de bästa priserna. Det är nämligen så att ApotekSvea gör prisjämförelser vilket i sin tur bidrar till att jag som kund hittar den billigaste platsen att handla från.

Just det där är något jag gillar allra mest, fördelen är dessutom att de jämför olika läkemedel så även dessa blir billigare. Jag vet ju att det inte direkt är så att alla människor har överflöd med pengar, man vill kunna spara trots att vissa produkter är nödvändiga. Det blir liksom som att man får slösa pengar på saker som man behöver. Då är det ju en ren och skär glädje om man kan hitta produkten lite billigare än man tänkt från början.

Det finns en hel del produkter som man vill handla billigare, det kan vara krämer, tandkräm, graviditetstest, linser eller produkter för magen. Att då hitta det mest prisvärda är ju något som jag tror att vi alla vill. Nu närmare julen så blir i alla fall jag mer restriktiv med var jag vill handla, jag kan nämligen känna att det känns skumt att lägga pengar på saker när jag behöver pengar till helt andra saker. Men som vi vet så måste man ha vissa produkter och då är det ju bättre billigt än dyrt.

Brukar du handla från Apoteket? Jag tänker ibland på att det tycks som att fler och fler gått över till att kolla in apoteket utbud mot tidigare. När jag var yngre var det riktigt B att handla därifrån, men nu upplever jag det inte alls på samma sätt? Kanske blev det annorlunda när apoteken privatiserades och därmed fick känna att det blev konkurrens? Kan det vara så att apoteken i och med att de inte längre var statliga var tvungna att modernisera sig? Jag vet att många inte tycket om det faktum att att apoteken inte längre är statligt styra, samtidigt har jag upplevt det som skönt att man nu kan beställa hem produkter och medicin enklare än förut, jag minns nämligen tiden när man fick anpassa sig efter apoteket och det var inte alltid lika lätt som idag när apoteket finns nästan överallt. Nackdelen kan ju vara att man inte alltid har koll på vilka apotek man är medlem hos, samt att det i sig medför att man missar en del bonus då och då. Men i övrigt tycker jag väldigt mycket om apoteket och dess produkter.

6 Comments

  1. Yes jag brukar handla online från Apoteket, faktiskt mer prisvärt än vårt lokala apotek och dessutom bekvämt då paketet med de beställda varorna kommer direkt hem i postlådan.

    Då man bor i glesbygd tror jag det är vanligt att man gör sina inköp på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: