Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Beställ unika julgranskulor av min mamma.

Min mamma gör julgranskulor, helt efter ditt önskemål. De är dessutom väldigt billiga och fina, så jag tänkte precis som förra året tipsa just dig om att beställa. Lägger ner länk till min mammas Facebooksida där du kan kontakta längst ner på sidan.

Hon skapar mycket min mamma, det är så roligt att se hennes saker och alltid är det något nytt jag själv skulle vilja ha. Dessa kulor kanske allra mest eftersom jag verkligen älskar Disney.

Nu det senaste två jularna har jag fått en ny julgranskula, så jag hoppas på att få en till i år. William har också fått en kanske jag ska berätta.

Om du vill beställa egna kulor eller kontakta min mamma gör du det här —> Åsa Stenberg Karlsson <—

48 Comments

  1. Åh vilka fina julgranskulor din mamma gör!? Jag tycker om saker som är ett hantverk, för det känns lite mera speciellt än det massproducerade!?

  2. Va himla duktig hon är, kan tänka mig att många vill beställa! Skulle själv beställt om de inte var så att vi inte har gran ?

  3. vilka fin fina julkulor. Funderar på att köpa en speciell från din duktiga mamma. Varje jul som R och jag varit tillsammans har varit tillsammans har jag gett honom en julgranskula i julklapp. De hänger vi upp i gardinstängerna i vårt sovrum till jul.

  4. Men wooow vad fina! Så sött med Disney och Dumbo på! 😀 Detta måste jag kolla närmare på. Det är ju så härligt att fylla julgranen med vackra julgranskulor 😀 // Petra Elisabeth

  5. ÄLSKAR glaskulor vid julen ^^… är alltid på jakt efter mina speciella julkulor! Är otrolig kräsen och skall ha mina kriterier för att jag skall köpa dem. Julkulor kan man inte få för mye av och särskilt när man bara vill ha av glas (de går ju lättare sönder än plast, hahaaa). I år blir det extra titt efter kulor för jag ska få äran att åka både till götets å sthm:iars julmarknader =D… oj nu bidde det en massa julkolor, hihihiii! Ha en fin dag och fortsatt TREVLIG VECKA, kramar!

  6. Den där med första julen kände jag direkt att jag skulle vilja ge till ett nyfött barn. Julen är ju verkligen barnens högtid. Tänker även kulor med barnens namn, som det får hänga upp själva. Fick rysningar av den scenen framför mig. Hoppas jag får skapa sånna minnen med ett barn i framtiden. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: