Beställ unika julgranskulor av min mamma.

Min mamma gör julgranskulor, helt efter ditt önskemål. De är dessutom väldigt billiga och fina, så jag tänkte precis som förra året tipsa just dig om att beställa. Lägger ner länk till min mammas Facebooksida där du kan kontakta längst ner på sidan.

Hon skapar mycket min mamma, det är så roligt att se hennes saker och alltid är det något nytt jag själv skulle vilja ha. Dessa kulor kanske allra mest eftersom jag verkligen älskar Disney.

Nu det senaste två jularna har jag fått en ny julgranskula, så jag hoppas på att få en till i år. William har också fått en kanske jag ska berätta.

Om du vill beställa egna kulor eller kontakta min mamma gör du det här —> Åsa Stenberg Karlsson <—

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “Beställ unika julgranskulor av min mamma.

  • 30 oktober, 2018 at 20:52
   Permalink

   Visst är de vackra :D. Visst är det så :D. Blir så unikt 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 18:30
  Permalink

  Vad fina ? älskar den med dumbo, han är helt klart min disneyfavorit ? Vad duktig din mamma är ?

  Reply
  • 30 oktober, 2018 at 20:50
   Permalink

   Visst är de fina :). Han är så underbar, var min favoritfilm som barn 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 19:43
  Permalink

  Men åh, vad fina! Dessvärre har vi ingen gran här hemma under julen då vi alltid firar hemma hos någon av våra föräldrar. Annars hade jag gärna beställt ett par 🙂

  Reply
  • 30 oktober, 2018 at 20:49
   Permalink

   Visst är de fina :). Jag brukar ha mina kulor lite överallt i lampor och även i gardinstången 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 19:53
  Permalink

  Åh vilka fina julgranskulor din mamma gör!? Jag tycker om saker som är ett hantverk, för det känns lite mera speciellt än det massproducerade!?

  Reply
  • 30 oktober, 2018 at 20:46
   Permalink

   Visst är de fina :D, det roliga är att i verkligheten är de ännu finare :D.

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 20:28
  Permalink

  Va himla duktig hon är, kan tänka mig att många vill beställa! Skulle själv beställt om de inte var så att vi inte har gran ?
  Yela recently posted..Dagens Yela

  Reply
  • 30 oktober, 2018 at 20:45
   Permalink

   Visst är hon :). Jag brukar ha julgranskulor på andra platser hemma med :D. Förra året var första på flera är när jag hade gran 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 21:32
  Permalink

  hur fina är inte dem då 😀
  Ska lätt in och titta, kanske blir en julklapp till svärisarna detta året

  Reply
  • 2 november, 2018 at 23:53
   Permalink

   Visst är de vackra :D. Jag skickade dig hennes e-post samt mobilnummer 🙂

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 22:03
  Permalink

  vilka fin fina julkulor. Funderar på att köpa en speciell från din duktiga mamma. Varje jul som R och jag varit tillsammans har varit tillsammans har jag gett honom en julgranskula i julklapp. De hänger vi upp i gardinstängerna i vårt sovrum till jul.
  Kamilla recently posted..Bästa, finaste och sämsta.

  Reply
  • 2 november, 2018 at 23:56
   Permalink

   Ja gör det :). Så fint att du gör så, verkligen en gullig tradition :D. Hänger också upp i gardinstängerna 😀

   Reply
 • 30 oktober, 2018 at 22:28
  Permalink

  Så duktig hon är och vad fina dem är. Superroligt med udda och unika kulor 😀

  Reply
 • 30 oktober, 2018 at 23:33
  Permalink

  Men wooow vad fina! Så sött med Disney och Dumbo på! 😀 Detta måste jag kolla närmare på. Det är ju så härligt att fylla julgranen med vackra julgranskulor 😀 // Petra Elisabeth

  Reply
 • 31 oktober, 2018 at 01:03
  Permalink

  jag gjorde ju med bokstäver namnen förra julen så himla mysigt med speciella för var o en

  Reply
  • 2 november, 2018 at 23:52
   Permalink

   Ja det är fint :). Jag fullkomligt älskar de min mamma gör. Var jag som började prata med henne om att göra till mig och William 🙂

   Reply
 • 31 oktober, 2018 at 05:56
  Permalink

  ÄLSKAR glaskulor vid julen ^^… är alltid på jakt efter mina speciella julkulor! Är otrolig kräsen och skall ha mina kriterier för att jag skall köpa dem. Julkulor kan man inte få för mye av och särskilt när man bara vill ha av glas (de går ju lättare sönder än plast, hahaaa). I år blir det extra titt efter kulor för jag ska få äran att åka både till götets å sthm:iars julmarknader =D… oj nu bidde det en massa julkolor, hihihiii! Ha en fin dag och fortsatt TREVLIG VECKA, kramar!

  Reply
 • 31 oktober, 2018 at 10:25
  Permalink

  WOW va vackra julkulor!!! sånna vill jag också ha. Wow wow wow!!!!

  Reply
 • 31 oktober, 2018 at 11:16
  Permalink

  Den där med första julen kände jag direkt att jag skulle vilja ge till ett nyfött barn. Julen är ju verkligen barnens högtid. Tänker även kulor med barnens namn, som det får hänga upp själva. Fick rysningar av den scenen framför mig. Hoppas jag får skapa sånna minnen med ett barn i framtiden. <3

  Reply
  • 2 november, 2018 at 23:46
   Permalink

   Visst är de fina :). Det tror jag också den passar till 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: