Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Golvvärme.

Inlägger är i samarbete med thermotech.

Jag har ju under ett tag här berättat om den kylan som är i min lägenhet. I skrivande stund sitter jag med raggsockor på fötterna och fryser, det är alltså inte direkt någon värme att hurra över här hemma. Kallaste platserna i mitt hem är köket, mitt sovrum samt vardagsrummet.

Jag drömmer verkligen om att ha golvvärme här, drömstället att lägga golvvärme på skulle vara vardagsrummet där det är som kallast, tanken på att kunna gå runt där med varmt golv är rena rama drömmen.

Jag har ibland tänkt på det där med skillnaden mellan fryslortar som mig själv och varmblod? Hur olika det kan vara, de som är varma tycks verkligen avsky att befinna sig i mer värme medan vi som fryser aldrig tyck kunna ha det för varmt istället. Önskar verkligen att min bovärd kunde installera golvvärme i det här huset, det skulle vara rena rama drömmen, och drömma får man ju faktiskt göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.