Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ro, ro, ro din båt.

Inlägget är i samarbete med Marinaman.

Ja inte riktigt ro då, sonens pappa äger en motorbåt men det är ändå en båt sången handlar om. I somras så var det första gången på flera år vi var ut med båten, den har nämligen varit trasig men sonens pappa fixade den i somras så då blev det några turer på Runn här i Falun. Det var strålande fint väder och vi hade det trevligt tillsammans.

Visste ni att just båtförvaring inte är jätteenkelt? Att en båt kan ta mer skada av våren än av att bli körd sommartid? Att det helt enkelt behövs så bra utrustning som möjligt för att skydda båten? Det är alltså inte bara att plocka upp den och sedan förvara utan du kan behöva bra delar till båten också. Det är precis vad Marinaman erbjuder något som jag tycker är jättebra. Det har ett stort utbud med diverse produkter som du kan behöva till just din båt och förvaring tills nästa sommar. Det är verkligen väl värt att tänka på nu när vintern är i antågande, för visst är det roligare med välskötta saker än trasiga saker du blir tvungen att laga nästa sommar? För en trasig båt kan ingen köra, men en välskött båt med rätt utrustning kan ta dig långt en varm sommardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.