Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Gott nytt år!

Gott nytt år på just dig min fina läsare! Nu får vi in i 2019 och utanför fönstret skiner solen, som det liksom vill hälsa det nya året välkommet.

Jag tycker inte livet förändras så mycket bara för att vi får ett nytt år. Men andra kanske känner så? Det är precis som att fylla år, som barn kände man det där i ett år äldre. Som vuxen vet man att man just levt ett år till i livet, men det blir ingen mer förändring än så.

Hoppas ditt 2019 startar bra, och att du kommer följa mig i mitt 2019.

63 Comments

 1. Det jag gillar med nyår är att man tar sig tid att reflektera över året som varit, men annars känns det som vanligt att vakna idag.? Ser fram emot att följa dig under 2019!??

 2. Lite annorlunda tycker jag allt att det känns så här första januari. Känner mig pirrig och förväntansfull. Jag hänger såklart med dig även 2019. ?

 3. Jag håller med dig, livet är precis likadant som igår haha. Hoppas du får en fin första dag ❤️

 4. Jag håller faktiskt med dig där, livet förändras inte för att det är ett nytt år. Men det är som ett nytt kapitel i en bok, man vet inte vad som komma skall. Visserligen visste man kanske inte det året innan heller. God fortsättning?

 5. Jag gillar tanken av ett nytt år, att ta tag i nya saker och kunna börja ”fresch”. Men lite ångest också för att tiden går så snabbt! Så på så sätt märker jag av att det är ett nytt år!
  Ska bli så kul att följa dig detta år! Kram

 6. Gott nytt år, tycker inte heller att det förändras någonting för att det är ett nytt år ❤️

 7. Vi hade också sol här på förmiddagen, väldigt skönt så vi gick ut och lekte. Minns känslan när man var barn att det kändes så häftigt att fylla år och få vara uppe till 12 på natten. Hoppas att du fick en bra nyårsafton och en bra dag i även. Stor kram

 8. Gott nytt år, fina Madeleine! <3 För mig blir nyår verkligen en nystart, speciellt i år då det råkar sammanfalla med att just årsskiftet innebär mycket förändringar på jobbfronten. Sen är jag ju lite sådär att jag gärna letar efter någonting att ta avstamp i om jag ska förändra något, om det så är en ny vecka, ny månad eller nytt år. Hoppas att du får ett fantastiskt 2019!

 9. Håller med. Livet ändras sällan bara för att det blir ett nytt år. Tycker det har blivit en för stor hype gällande att starta om och bli bättre.

 10. Gott Nytt År 🙂 Härligt att börja året med sol 🙂 Hoppas att ditt 2019 också startar bra och det är klart jag kommer 🙂

 11. Jag tycker alltid det känns fräscht med ett nytt år. Lite pirrigt o extra skönt. Bästa är att man går mot ljuset våren o sommaren! Hoppas ditt 2019 blir som du vill

 12. Jag håller med det är inte så märkvärdigt med nyår egentligen. Men eftersom ”alla” hetsar så kring det så blir det lätt en ”nystart” för att det är ett nytt år trots att allt är som vanligt. Ja kommer följa dig vidare och önskar även dig en god fortsättning på det nya året ??????

 13. Jag tänkte på att det kändes ljusare ute idag. Det var rätt fint. 🙂 Är inne lite på samma bana som du, jag tänker inte så mycket mer än att det är ett nytt år som börjar. I övrigt fortsätter allt egentligen som vanligt.
  Gott nytt år på dig fina du! Har varit så kul att hitta och följa dig under 2018 och kommer med glädje följa dig även detta. 🙂

  1. Visst är det :D. Jag fullkomligt älskar ljuset :). Precis, jag tänker också att livet liksom blir vad man gör det till. Tror överlag att vi sitter för mycket och tänker på tiden.

 14. God fortsättning till er och nu hoppas vi att 2019 blir ett bra år. Aha du kände igen pizzerian, Milano =D. Vi bor ju nära där =D

 15. Tror många känner så faktiskt, var ovanligt mycket folk på gymmet för att vara helgdag idag. Nu börjar nya livet, haha. Kram och god fortsättning

 16. Gott nytt år!
  Jag ser egentligen inte heller ett nytt år som en stor början och slut egentligen. Dock känns det lite som att det är ett sätt att släppa allt som har vart och gå vidare. Som ”allt det där som hände var 2018” sen går man vidare 🙂 Hoppas du får en underbar dag 😀 // Petra Elisabeth

 17. Jag är nog samma som dig, jag tycker inte att det är så ”märkvärdigt”. Det är dock som en milstolpe att så var det då och så var det då.. Nu har du tyvärr haft ett tungt 2018. Jag önskar så att 2019 blir ett bättre år för dig. KRAM

 18. Håller helt med dig, det känns precis likadant som det gjorde igår men samtidigt tycker jag det är lite roligt att tänka att det nu är ett nytt år och att man lite kan släppa det gamla som hände under det förra året, lite som en nystart!☺️

 19. Så fin bild på dig! Önskar dig ett riktigt fint 2019! Nej, det är med nyår som med födelsedagar när man blir äldre – en ny siffra bara, men ändå mysigt att fira med nära och kära <3 Kram

 20. Nej det känns inte som någon större skillnad faktiskt det är som du säger man har levt igenom ännu ett år så ingen större skillnad. Hoppas din första dag på året har varit bra 🙂

 21. God fortsättning på nya året.Nu är vi inne på år 2019,det ska bli väldigt intressant att se vad detta nya året har att bjuda på.Kommer garanterat att fortsätta att titta in här hos dig mig blir du inte av med så lätt.Hoppas att din första dag har varit bra

 22. Vilken din bild på dig tjejen!!!
  Önskar dig en kanonfin start på det nya året och självklart kommer jag att följa dig!! Kram

 23. Självklart vill jag följa ditt 2019 <3 Nä det känns verkligen inte som ett nytt år, men det brukar ju ta några månader att vänja sig och då är det snart dags för nästa år hahah

 24. Nä inte ändras livet så mycket bara för att det är nytt år. Har man haft ett tufft år kan däremot det nya bli ett skönt avslut och på någotvis kan man se framemot det nya med mer positiva ögon. Den stora förändringen är att gymmet är fullt haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: