Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar Sorg & saknad

Mormors födelsedag.

För första gången i mitt trettiofyraåriga liv har jag inte kunnat ringa mormor för att säga grattis på födelsedagen. För första gången någonsin så har jag fått säga grattis till min mormor utan svar. För första gången någonsin gör det så otroligt ont i mig att veta att hon aldrig fick uppleva sin åttionioårsdag. Älskade mormor så saknad du är. Eftersom jag är i Falun har jag tänt ett ljus för dig, tänkte på dig. Jag har även tittat på din tavla och sagt grattis, berättat hur saknad du är.

Älskade mormor jag börjar ett nytt år i livet utan dig, det gör så ont. Det är så smärtsamt att förlora någon man älskat så högt, att sakna och sörja. Tills vi möts igen!

18 Comments

 1. Åh, de där tuffa födelsedagarna. Min mammas första födelsedag sedan hon dog passerade nyligen, och jag har fortfarande kvar presenten jag inte hann ge henne för förra födelsedagen i garderoben. Kram och ta hand om dig idag <3

  1. Åh <3. Så fint och sorgesamt att läsa detta. Att känna och veta, jag läste att det är just födelsedagar och högtider som är de svåraste med året när en människa lämnat oss. Nu har jul och nyår passerat, nästa gång är det min födelsedag i februari, och mina namnsdagar i juli kommer efter det. Sådana dagar när hon alltid ringt mig, eller vi alltid pratat med varandra. Känslosamt verkligen <3.

 2. Så ledsamt att förlora någon som står en så nära som mormor. Jag tror att man kanske kan ringa i alla fall och berätta om sitt nyår för mormor på andra sidan. För jag tror att hon hör dig.

  1. Så fint tänkt <3. Jag har sagt grattis här hemma, jag har känt hennes närvaro vid vissa tillfällen och tror säkert hon vet att jag är här och tänker på henne.

 3. Hon finns med dig och känner din kärlek vännen <3 Vi får bevara våra nära som ett kärt minne och aldrig sluta att prata om dem. På så sätt finns de kvar hos oss <3 Kram <3

 4. Ja visst är det tufft utan dem. Vi brukar äta lite gott på mammas födelsedag, hon älskade mat, sä det blir lite till hennes ära ❤

 5. Högtider och födelsedagar är verkligen otroligt jobbiga när man förlorat någon. =( Min mormor gick bort för snart två år sedan och jag saknar henne så otroligt mycket. Jag undrar om man någonsin vänjer sig? Tur man har alla fina minnen kvar i alla fall…

  1. Ja det är verkligen det :(. Känns hårt i hjärtat verkligen. Åh stor kram <3 , jag tror inte man vänjer sig accepterar absolut men svårt att vänja sig att någon man älskar inte finns mer. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: