Fem en fredag v. 1: Nystart

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

  1. Nytt år, nya möjligheter sägs det – vad tar du dig an härnäst?
  2. Vad är något som är återkommande för dig varje januari?
  3. Vad är ett nyårslöfte du lyckats hålla under ett helt år?
  4. När välkomnade du senast något nytt i ditt liv? (förutom 2019!)
  5. När känns ett år inte längre nytt för dig?

Nytt år, nya möjligheter sägs det – vad tar du dig an härnäst?
Just nu handlar livet mest om att överleva året känner jag. Min mormors bortgång i oktober efter cancerbeskedet hon fick där i slutet av juli tar tid att ta in. Jag är mitt i arbetet med årskurs 1:or på lågstadiet och i vår är jag inne på sista terminen på år två av tre. Det känns som att det lite räcker.

Vad är något som är återkommande för dig varje januari?
Man börjat termin två på jobbet, och ja också i studierna. Det står tentor och studiedagar på schemat, jag har även en mamma som fyller år. Min mormor skulle fyllt den 1 januari men nu finns hon inte med oss längre.

Vad är ett nyårslöfte du lyckats hålla under ett helt år?
Nej aldrig, mest för att jag inte avlägger sådana löften.

När välkomnade du senast något nytt i ditt liv? (förutom 2019!)
Det lär vara julklapparna som jag fick.

När känns ett år inte längre nytt för dig?
Runt hösten, jag är nämligen expert på att skriva fel år bra länge, är typ i augusti jag lärt mig övergå till det nya året.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Fem en fredag v. 1: Nystart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: