My little pony – Plush Parasol

I torsdags på PMU såg jag henne, först förstod jag inte riktigt att det kunde vara sant. Stod det verkligen en Plush Parasol där? Jag har nämligen velat ha denna variant sedan jag fick vetskap om dem när jag började samla på My little ponys igen som vuxen.

Men visst var det hon, för 35:- kronor. Som barn visste jag inte att dessa mjuka varianter fanns, men jag tror kanske inte heller att man som barn hade koll på precis allting heller. Hon bor nu med resten av mina My little ponys och jag är jätteglad. Mitt storfynd!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

46 thoughts on “My little pony – Plush Parasol

 1. Jag såg tidigare en blå mjuk my little pony på loppis men trodde det var nån sorts kopia då jag icke visste det fanns mjuka.
  Jag förstår Du blev glad när Du fann denne lille my little pony.

 2. Så himla roligt för dej att du såg den så att den fick tillhöra din samling 🙂 Jag sparade med på såna när jag var liten 🙂

  1. Men du så roligt att höra :D. Ja vi är ju det ja :D. Jag minns henne väl, önskar att de filmerna skulle kunna visas på Netflix, Viaplay eller liknade så man fick se igen :D. Murke och Lurke 😀

   Vet du detta blev också din 300 kommentar hos mig :D.

 3. Åh jag tycker också om my Little ponny, dom är så söta och fina! Kul att du samlar på my Little ponny! 😀

 4. Men vad roligt att du hittade en mjukare variant och låter den göra din samling sällskap och större. Älskade my little ponny när jag var liten, visste inte heller då att dom mjuka fanns!

 5. Min favorit som liten var Apple Jack, dottern nu talar mest om twiglight sparkle. Hon har Rainbow dash och Pinkoe Pir som gosedjur och ett antal andra i olika format.
  Sara recently posted..Psst 5

  1. Åh hon är fin, har både Apple Jack och Baby Appel Jack :). Just nya versionen som barn idag samlar på är inga jag gillar alls :-p. Jag samlar bara på dessa äldre modeller 🙂

 6. Men så söt. Visste inte heller att det fanns mjuka my little pony. Mina barn lekte med dom som små, och jag funderar på att köpa sådana till småssessorna snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: