Fyndat på Ta till vara idag.

Ta till var här i stan började idag på prov att ha lördagsöppet så jag åkte dit. Det första jag hittade var en skål i keramik för 15 kronor. Jag kände att denna ville jag gärna ha så det blev ett köp.

Jag tyckte den såg fin ut, tänkte att man kan ställa en blomma i den eller liknade. Får se vad jag kommer på.

Köpte även denna dalahästskål från Sagaform. Jättefin tycker jag, den kan jag lägga något roligt i. Du vet nog vid det här laget att jag tycker mycket om dalahästar.

Så hittade jag denna snowboard för 100 kronor. Frågade William som ville ha den, det saknas skor men det kan man ju köpa. Funkar ju som slit och släng, och han har velat prova åka snowboard. Den kan ju gå att använda i backarna när han är i Kniva och hälsa på sin farmor.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Fyndat på Ta till vara idag.

 • 12 januari, 2019 at 22:05
  Permalink

  Jag tycker också att dalahästar är fina. Hoppas jag någon dag får åka till dalarna, har bara varit i Rättvik men vill se mer. Vilka fynd du gjorde de är kul de 🙂
  Amanda recently posted..Och där ramlade fasaden ner

  Reply
  • 13 januari, 2019 at 10:55
   Permalink

   Visst är de :). Hoppas du kommer hit, det är jättefint här verkligen :D.

   Reply
 • 12 januari, 2019 at 22:19
  Permalink

  Vad roligt att du hittade en del fynd! Så fin skålen var? Har alltid velat lära mig åka snowboard men det har aldrig blivit av tyvärr. Hoppas ni hittar skor till så sonen kan lära sig, tror det är superkul?
  TwinMom.se recently posted..Dagens (dyra..) inköp

  Reply
  • 13 januari, 2019 at 10:55
   Permalink

   Ja jättekul verkligen :). Visst är den fin :D. Förstår det, jag har åkt det en gång bara :D. Det tror jag absolut vi kommer göra 🙂

   Reply
  • 13 januari, 2019 at 10:54
   Permalink

   Ja, men tror det lite beror på att jag har det som en liten hobby 😀

   Reply
 • 13 januari, 2019 at 00:23
  Permalink

  Jag har aldrig någonsin åkt snowboard 😛 Aldrig ens stått på ett par skidor haha. Hoppas W får kul när han provar boarden 🙂

  Reply
  • 13 januari, 2019 at 13:29
   Permalink

   Jag har åkt snowboard en gång :). Längdskidor 1 gång i veckan under 5 veckor varje vinter under låg och mellanstadiet ;). Slalom 3 gånger :-p

   Reply
 • 13 januari, 2019 at 09:31
  Permalink

  Bra fynd! Jag tycker också om second hand butiker – de ger så mycket mer… känsla och ja, gynnar ju både miljö och plånbok.. 😀
  Annica recently posted..Om 11 år

  Reply
 • 13 januari, 2019 at 23:45
  Permalink

  Vilka fina grejer du hittade, jätte söta. Snowboarden blir ju perfekt att testa ❤ Jag har aldrig testat och lär nog inte göra heller för då bryter väl tanten både dittan och dattan ??
  Däremot hoppas jag att barnen kommer vilja testa ❤
  Sandra recently posted..Dagens och min första gästbloggare ❤

  Reply
  • 17 januari, 2019 at 23:31
   Permalink

   Visst gjorde jag :D. Ja sonen var nöjd, haha som här då :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: