Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att njuta av livet en stund.

Inlägget är i samarbete med Happy-day.se

Det stundar för min födelsedag just nu, den 11 februari närmare bestämt och jag funderar en del på vad som skulle vara min drömpresent. Jag gillar saker men något som jag också drömmer om är att få en upplevelse och då gärna med familjen eller en vän.

Jag såg på sidan Happy-Day att de erbjuder en upplevelsepresent där du kan få åka på en privat relaxavdelning för två personer. Det låter perfekt för mig som verkligen ogillar att bada ihop med folk jag inte känner. Men som skulle behöva gå på något som får mig att varva ner och verkligen ger mig själv full fokus och massor med kärlek. Den presenten hade jag verkligen inte tackat nej till. Jag tänker någonstans att man får drömma, det här drömmer jag då om.

Har du provat någon upplevelsepresent? Det finns verkligen så stort utbud på roliga saker man kan göra, köpa ölprovning eller gå på bio för två personer. Varför inte provköra världens snabbaste bil och känna dig som du får uppleva en sådan där en gång i livet händelse? Eller kanske du vill prova på att vara modell för en dag? Nog är det ändå ganska roligt att ge någon lite unika presenter Det tycker i alla fall jag, det blir lite eget och glädjande. Något man inte gör varje dag, men som ändå piggar upp vardagen och sådant gillar jag.

4 Comments

  1. Det är ju suveränt, jag gillar presenter med upplevelser, skulle vilja få något liknande, men tror inte någon i min krets har fattat galoppen av detta ?

  2. Jag har aldrig fått en sådan present men det är helt klart ett bra tips! Det är ju liksom bästa presenten. Hoppas du får en sådan upplevelse så du kan varva ner och njuta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: