Att njuta av livet en stund.

Inlägget är i samarbete med Happy-day.se

Det stundar för min födelsedag just nu, den 11 februari närmare bestämt och jag funderar en del på vad som skulle vara min drömpresent. Jag gillar saker men något som jag också drömmer om är att få en upplevelse och då gärna med familjen eller en vän.

Jag såg på sidan Happy-Day att de erbjuder en upplevelsepresent där du kan få åka på en privat relaxavdelning för två personer. Det låter perfekt för mig som verkligen ogillar att bada ihop med folk jag inte känner. Men som skulle behöva gå på något som får mig att varva ner och verkligen ger mig själv full fokus och massor med kärlek. Den presenten hade jag verkligen inte tackat nej till. Jag tänker någonstans att man får drömma, det här drömmer jag då om.

Har du provat någon upplevelsepresent? Det finns verkligen så stort utbud på roliga saker man kan göra, köpa ölprovning eller gå på bio för två personer. Varför inte provköra världens snabbaste bil och känna dig som du får uppleva en sådan där en gång i livet händelse? Eller kanske du vill prova på att vara modell för en dag? Nog är det ändå ganska roligt att ge någon lite unika presenter Det tycker i alla fall jag, det blir lite eget och glädjande. Något man inte gör varje dag, men som ändå piggar upp vardagen och sådant gillar jag.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Att njuta av livet en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: