Jag hade Partylite den 3 januari. I tisdags fick jag en avi om att paketet kommit och jag fick en jättesöt liten fågel i paketet. Det ska vara ett te-ljus bakom fågeln och den känns perfekt så här under våren.

Just i skrivande stund har helgen börjat för mig. Jag har dammsugit och gör inte så mycket mer än så. Tänkte svara på lite kommentarer, läsa bloggar, åka till PMU och plugga idag. När William kommer hem ikväll så ska vi se på Riverdale tänkte jag. Det blir verkligen en helg för att varva ner för min del. Jag måste verkligen det, varva ner och må bra en stund. Min stressnivå är alldeles för hög just nu.

64 kommentarer

 1. Helt rätt av dig att lyssna på kroppens varnings signaler. Du behöver varva ner och lägga fokus på dig själv, lättare sagt än gjort men oftast om man upptäcker det själv innan det är försent så är det lättare att ta tag i problemet!?

 2. Ljusparty har jag varit på två gånger, även fast jag har köpt något båda gångerna så har jag insett att det inte är något för mig 🙂 Men jättefin fågel, verkligen perfekt för våren 😀 Bra att du varvar ner, VIKTIGT när man känner att det behövs ❤

  1. Så roligt :). Jag gillar det, tycker det luktar så galet gott med många av deras produkter med :D. Ja det är jätteviktigt verkligen, jag måste bli bättre på saken 🙂

 3. Så fin den prynadsfågeln är, så snabbt du fick hem den 🙂 hoppas att det går bra och plugga. En lugn helgen ser jag också fram emot, hoppas att du kan varva ner och inte känna så mycket stress i helgen 🙂
  Jennysvardag recently posted..Ensamstående mamma

 4. Men vad kul, vi pratade faktiskt om just det där med att sälja doftljus eller tupperware på samhällslektionen när vi pratade om köplagar. Jag hade ingen aning om att det var särskilda restriktioner för sånt, så alltid kul att lära sig något nytt 🙂 Bra att du ska ta det lugnt i helgen <3
  Melissa Skywalkz recently posted..Mina ärr är det vackraste jag har

 5. Så skönt att du har koll på när stressnivån är alldeles för hög. Jag själv har varit så dålig på det tidigare, men försöker att lära mig nu. Den där fågeln var verkligen ursöt!
  Var rädd om dig, jag gillar din blogg och tycker att du verkar vara en fantastisk människa.
  Sara recently posted..Titta upp, du missar ju massor!

 6. ååh så mysigt med bara lugn och ro. Riktig lyx! Njut utav att bara vara du och William, mysigt att se på serie tillsammans. Älskar att följa serier tillsammans med någon. Mysigt att spendera tid ihop på det sättet tycker jag. Vilken fin liten fågel, visste knappt att partylight fortfarande fanns kvar <3
  Johanna recently posted..Gårdagens träning, spinning och ben

 7. Jag hoppas verkligen du kan varva ner i helgen och bara vara. Vad skönt dessutom med en dag extra i helgen. Här hemma kommer vi starta fredagen med sovmorgon, sedan har jag en tenta i skolan innan jag får helg. Men som “vinst” får jag ledigt måndagen istället! 😀
  Annica recently posted..Spring, lilla piga, spring

 8. Vilken söt liten fågel! Hoppas nu att helgen blir avkopplande så att du kan varva ner och koppla av. Själv har jag vanligtvis en kort fredag men ett extra möte är inlagt så det bli till att komma hem senare. Men det får gå.
  Znogge recently posted..Den nya tekniken…

 9. Åh så fin fågel! Blir det en fint sken med den?
  Vad skönt med helg för dig nu! Och mysigt med tvkväll. Hoppas du har noll särskilt inbokat och verkligen kan ta det lugnt, eller i alla fall bara gör det du vill göra. 🙂

  1. Visst är den <3. Blev helt kär :). Ja den har verkligen det :). Ja så himla skönt behövde detta :). En enda grej inbokad och det är naglarna men det är ju avslappning 😉

 10. Det är bra att du känner av när det börjar bli för mycket! Hoppas du får chans att samla lite energi så det inte blir för mycket! Så mysigt att ni ska kolla på Riverdale tillsammans! Jag har nog några avsnitt nu som jag inte sett, så jobbigt att vänta på nya avsnitt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: