Björn har varit i England på jobb i veckan, så jag bad honom likt förra året köpa hem trosor från Victoria´s Secret åt mig. Det finns inte att få tag på här i Falun och tycker det är lite roligt när saker är handlade utomlands. Sagt som gjort fick han i uppdrag att handla åt mig, och jag gav honom fria händer så att säga.

Tycker han lyckades riktigt bra, perfekt med detta och nu får jag känna mig fin under också. Inte för att folk ser mig i trosor speciellt ofta, men för att man kan få känna sig fin ändå. Jag är helnöjd och nu behöver jag bara köpa några nya bh:ar i vår så är det lugnt på underklädesfronten ett tag.

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: