På lördag ska jag ha Me & i party igen hemma hos mig. Det har jag haft sedan 2007 eller om det rent var 2006. Varje säsong och det är alltid lika roligt att få se deras kläder, nu är det dags igen. Sedan ett år tillbaka har Me & I samarbete med Babblarna. De kläderna brukar säljas slut snabbt, så därmed har jag börjat erbjuda att skriva upp beställning åt personer genom mig. Jag säljer alltså inte utan är värdinna, så vill du handla så kan jag fixa det åt dig. Kläderna finns att beskåda imorgon onsdagen den 23 januari, så vill du beställa kontakta mig här, så lägger jag beställningen åt dig. Du betalar med faktura och sedan får du kläderna hemskickade.

Jag har inget samarbete med Me & I utan detta är bara något jag gör för att vara snäll. Men skulle Me & I vilja samarbeta med mig skulle jag typ bli asglad för de enda kläder jag använder är deras.

29 kommentarer

 1. Jag tycker de har så himla mycket fint men min plånbok håller inte riktigt med mig om några inköp alls just nu, haha. Förstår att du tycker om de! 🙂

 2. Skrattar lite åt kommentaren här ovanför där hen som kommenterade påtalade Ditt samarbete med Me & I trots Du skrev i blogginlägget att Du icke hade något samarbete… ibland är det svårt att läsa, eller kanske läser man för fort, jaa det är ju något som kan hända oss alla.

  När Elin var liten, typ fram till skolåldern ungefär sålde en kompis kläder från Me & I och då hade Elin rätt mycket av de kläderna, men min kompis slutade sälja och utan säljare med visning så var det ju inte lika lätt att köpa dessa kläder.
  Men det var i alla fall då fina kläder med bra kvalité.

 3. Så roligt och snäll du är som kan hjälpa till och beställa om man är intresserad. Jag kan tänka mig att kläder med babblarna på tar slut fort. Babblarna är verkligen så populära bland barn. Så synd att jag bor så långt bort, annars så hade jag gärna kollat på kläderna 🙂
  Jennysvardag recently posted..Rosacea ska inte vinna längre

 4. Vad roligt att du varit värdinna så länge för Me and I. Jag förstod inte riktigt, är det möjligt alltså för mig som bor en bit bort att också kunna shoppa kläderna genom dig? Jag gillade verkligen den röda klänningen på bilden. Så fin ju.
  Hannas krypin recently posted..Mitt sockeruppehåll

 5. Vad roligt att du har hittat något som du gillar! Då är det lättare att vara värdinna o prata väl om det! Förstår att babblarna går snabbt med tanke på hur mkt barnen på förskolan gillade babblarna!
  Hanna recently posted..Sheetmask Missha skin

 6. Men vad kul!! Mina förskolebarn älskar babblarna, ibland när jag stänger och vi är 1-2 barn kvar kan vi kolla, eller om nån är sjuk eller så. Har aldrig sett deras kläder, kul att va värdinna åt nått sånt! Mysigt ju<3

 7. Det är så härligt när man hittar ett märke som man verkligen kan känna sig ”hemma i”. Typ varför ska jag ens shoppa någon annanstans när allt jag vill ha finns just där?
  Jag har inte hört talas om Me & I tidigare men nu måste jag ju försöka spana in dom så snart tiden finns då du talar så gott om dom. Jag värdesätter kvalite och tänker att du skulle ju absolut inte skriva som du gör om det inte är just kvalite på kläderna. Tack för tipset!
  Sara recently posted..I Sverige har alla barn samma förutsättningar.

 8. Har hört mycket gott om dom, men har aldrig handlat själv. Skulle vara kul att gå på någon visning, men tyvärr bor du ju för långt bort 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: