Me & I på lördag. Babblarna, och andra fina kläder.

På lördag ska jag ha Me & i party igen hemma hos mig. Det har jag haft sedan 2007 eller om det rent var 2006. Varje säsong och det är alltid lika roligt att få se deras kläder, nu är det dags igen. Sedan ett år tillbaka har Me & I samarbete med Babblarna. De kläderna brukar säljas slut snabbt, så därmed har jag börjat erbjuda att skriva upp beställning åt personer genom mig. Jag säljer alltså inte utan är värdinna, så vill du handla så kan jag fixa det åt dig. Kläderna finns att beskåda imorgon onsdagen den 23 januari, så vill du beställa kontakta mig här, så lägger jag beställningen åt dig. Du betalar med faktura och sedan får du kläderna hemskickade.

Jag har inget samarbete med Me & I utan detta är bara något jag gör för att vara snäll. Men skulle Me & I vilja samarbeta med mig skulle jag typ bli asglad för de enda kläder jag använder är deras.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

29 thoughts on “Me & I på lördag. Babblarna, och andra fina kläder.

 • 22 januari, 2019 at 12:54
  Permalink

  Jag tycker de har så himla mycket fint men min plånbok håller inte riktigt med mig om några inköp alls just nu, haha. Förstår att du tycker om de! 🙂

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 12:54
  Permalink

  Vad roligt med party! Älskar oxå deras kläder och framför allt gemenskapen när man kan träffas, prova kläder och babbla en stund 🙂 Hoppas ni får en mysig träff!
  Pt Lilla Ax recently posted..Söka skönhet

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 12:56
  Permalink

  Åh Babblarna. Mina barnbarn är som tokiga i dom hahaha

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 13:05
  Permalink

  Vad kul med Me & I. Minns att jag hade en omlottklänning från dem en gång (säkert 15 år sen). Den var länge en favorit i garderoben!

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 13:20
  Permalink

  Åhh… hade inte frakten varit så jäkla dyr hade jag lagt en beställning till min son som ÄLSKAR och AVGUDAR Babblarna!!!
  Han hade blivit så glad!
  Men vi får vänta tills vi kommer på besök till Sverige nästa gång.

  Ha en fin dag,

  kram kram
  Jenny recently posted..Legitimerade Psykologer online via Mindler

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 13:31
  Permalink

  Gud vad kul samarbete du har. Babblarna kommer ju gå åt som bara den alla föräldrars favoriter och även barn
  evelina recently posted..Bok tips

  Reply
  • 22 januari, 2019 at 14:32
   Permalink

   Som sagt är det INGET samarbete, vilket det stor TYDLIGT i texten. Jag märker alltid ut mina samarbeten överst på sidan.

   Reply
 • 22 januari, 2019 at 14:37
  Permalink

  Gick nyss in okikade på deras sida. Så fina kläder och roligt att dem 1 år tillbaka har börjar samarbeta med babblarna. Snällt att du är en värdinna och kan ta emot beställningar genom på detta sättet.
  Madelene recently posted..Mående och dag från att göra lista

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 15:30
  Permalink

  Skrattar lite åt kommentaren här ovanför där hen som kommenterade påtalade Ditt samarbete med Me & I trots Du skrev i blogginlägget att Du icke hade något samarbete… ibland är det svårt att läsa, eller kanske läser man för fort, jaa det är ju något som kan hända oss alla.

  När Elin var liten, typ fram till skolåldern ungefär sålde en kompis kläder från Me & I och då hade Elin rätt mycket av de kläderna, men min kompis slutade sälja och utan säljare med visning så var det ju inte lika lätt att köpa dessa kläder.
  Men det var i alla fall då fina kläder med bra kvalité.

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 16:17
  Permalink

  Så roligt och snäll du är som kan hjälpa till och beställa om man är intresserad. Jag kan tänka mig att kläder med babblarna på tar slut fort. Babblarna är verkligen så populära bland barn. Så synd att jag bor så långt bort, annars så hade jag gärna kollat på kläderna 🙂
  Jennysvardag recently posted..Rosacea ska inte vinna längre

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 16:36
  Permalink

  Vad roligt att du varit värdinna så länge för Me and I. Jag förstod inte riktigt, är det möjligt alltså för mig som bor en bit bort att också kunna shoppa kläderna genom dig? Jag gillade verkligen den röda klänningen på bilden. Så fin ju.
  Hannas krypin recently posted..Mitt sockeruppehåll

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 17:33
  Permalink

  Så roligt att vara värdinna 🙂 Jag har faktiskt aldrig hört talas om Me & I. Vi får hoppas på ett samarbete framöver 🙂
  Sarah recently posted..ETT MÅSTE PÅ VINTERN

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 18:51
  Permalink

  Vad roligt att du har hittat något som du gillar! Då är det lättare att vara värdinna o prata väl om det! Förstår att babblarna går snabbt med tanke på hur mkt barnen på förskolan gillade babblarna!
  Hanna recently posted..Sheetmask Missha skin

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 19:24
  Permalink

  Men vad kul!! Mina förskolebarn älskar babblarna, ibland när jag stänger och vi är 1-2 barn kvar kan vi kolla, eller om nån är sjuk eller så. Har aldrig sett deras kläder, kul att va värdinna åt nått sånt! Mysigt ju<3

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 21:15
  Permalink

  Haha åh, Babblarna har ju blivit typ Harrys favoriter. Jag borde definitivt köpa något! 😀

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 21:37
  Permalink

  Det är så härligt när man hittar ett märke som man verkligen kan känna sig ”hemma i”. Typ varför ska jag ens shoppa någon annanstans när allt jag vill ha finns just där?
  Jag har inte hört talas om Me & I tidigare men nu måste jag ju försöka spana in dom så snart tiden finns då du talar så gott om dom. Jag värdesätter kvalite och tänker att du skulle ju absolut inte skriva som du gör om det inte är just kvalite på kläderna. Tack för tipset!
  Sara recently posted..I Sverige har alla barn samma förutsättningar.

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 21:45
  Permalink

  Ja men ååå babblarna, så fina!! Jag måste köpa till Elise!! Kram fina du och ha en trevlig träff!
  Fnulan recently posted..Ålderstecken?

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 22:17
  Permalink

  Vad kul det låter kan ju tänka mig att kläder som babblarna säljs fort då barnen älskar dom. Och det är roligt när man hittar något som man verkligen tycker om att göra 🙂
  Amanda recently posted..Varför pigg på kvällen?

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 23:02
  Permalink

  Har hört mycket gott om dom, men har aldrig handlat själv. Skulle vara kul att gå på någon visning, men tyvärr bor du ju för långt bort 😉

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 23:07
  Permalink

  Vilket smart samarbete för Me & I att ingå med Babblarna som är gudarna för alla yngre barn just nu. Så roligt att ha party alla år.
  Kamilla recently posted..Surprise för Ebba.

  Reply
 • 22 januari, 2019 at 23:10
  Permalink

  Så roligt med party. Jag m gillar me&i , och har några plagg därifrån. Tyckte babblarnakläderna va söta men barnen (de äldsta) gillade inte dem som jag gilla. Haha!
  Em recently posted..Man måste ju prioritera!

  Reply
 • 23 januari, 2019 at 02:00
  Permalink

  Gud vad kul detta låter och absolut något man inspireras av!
  Nu vill jag ju göra något liknande haha!

  Reply
 • 23 januari, 2019 at 05:59
  Permalink

  Så himla roligt att vara värdinna åt dom, me & I har verkligen fantastiska kläder ! 🙂

  Reply
 • 23 januari, 2019 at 08:11
  Permalink

  Mina tjejer hade blivit överförtjusta i de kläderna då de älskar babblarna. 🙂 Jag däremot är så less på dem som jag bara kan bli. Haha. :p
  Annica recently posted..Barnens favoriter på TV

  Reply
 • 23 januari, 2019 at 18:47
  Permalink

  De har fina kläder, jag köpte lite förr. Sjyst av dig att hjälpa andra få det de vill ha innan det tar slut ❤
  Jag tycker absolut Me and I borde ha samarbete med dig ???
  Sandra recently posted..Så här gör jag mina smoothies.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: