Allt jag vill är att sova.

Jag tittar mot klockan, inser att den bara är halv nio på kvällen och det enda min kropp och jag vill är att gå och lägga sig. Men att bege sig mot sängen halv nio på kvällen känns ur många synpunkter inte som en bra ide. Halv tio absolut men inte halv nio. Det är bara att försöka hålla ögonen öppna.

Denna lördag har jag spenderat med Björn. Vi var till Sawanee och åt lunch, sedan åkte vi hem till honom. Glodde på serier och umgicks, William är på läger och jag hade tråkigt. Blev perfekt att umgås med Björn då, speciellt då jag körde honom och hans kollega ner på stan igår och därmed hade hans bilnyckel.

Nu på kvällen har jag kollat på Full house, är nu inne på säsong åtta och således sista säsongen. Ska hoppa över på Fuller house när jag är klar, har sett säsong ett där så blir tre säsonger att titta på. Alltid kul med lite serier, och just där är Netflix perfekt när man bara vill plöja igenom något.

Har din lördag varit till belåtenhet?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Allt jag vill är att sova.

 • 16 februari, 2019 at 20:49
  Permalink

  Kan tänka mig att om du lägger dig så tidigt vaknar man runt fem på morgon och kan inte somna om. Svårt ändå att hålla sig vaken när man är sååå där trött. Roligt att du kollat in Full House, jag har just nu fastnat heeeelt på Criminal minds.. får ingenting gjort?
  Marie recently posted..Krönika – Händer det Alltid Dig?

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 10:15
   Permalink

   Jag somnade vid 21 och sov till 8 i morse haha. Är så galet trött :D. Ja jättekul, sånt där som Criminal minds kan jag inte titta på blir livrädd :-p

   Reply
 • 16 februari, 2019 at 21:01
  Permalink

  Det låter skönt att kunna somna tidigt, för förhoppningsvis kanske man vaknar tidigt och är pigg. Så trevligt att hänga med någon sådär lite avslappnat under dagen? Jag har varit i skogen?
  Lillan Kind recently posted..Skärmfixering och egocentrering

  Reply
 • 16 februari, 2019 at 21:39
  Permalink

  Vad mysigt att du gick och åt lunch med Björn! 🙂
  Amanda recently posted..Patterns

  Reply
 • 16 februari, 2019 at 22:45
  Permalink

  Jaa halv 9 är verkligen tidigt att sova 😛 Jobbigt att du är så trött. Mysigt att kolla på serier 🙂 Jag gillar också Netflix 🙂
  Sarah recently posted..ALLA HJÄRTANS DAG

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 10:11
   Permalink

   Haha ja men höll mig vaken en halvtimme till sen somnade jag :).

   Reply
 • 16 februari, 2019 at 23:17
  Permalink

  Sömn behövs, ibland somnar jag när jag lägger barnen rumt åtta halv nio, bästa sömnen som finns ? hade det inte varit för bloggen hade jag sovit dör längsededan ?
  Lexochlogan recently posted..SMASH THE CAKE

  Reply
 • 17 februari, 2019 at 09:05
  Permalink

  Det är allt lite tråkigt när alla barnen är borta. Här satt jag och kollade filme efter mello då våra barn var borta de också. Jag däremot är en nattuggla och kunde inte somna förrän på tok för sent.
  Kamilla recently posted..Bu och Bä med mig.

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 10:09
   Permalink

   Ja det är ju det :/. Jag är precis tvärtom :D. Trött jämt :-p

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 10:01
  Permalink

  Ååh vad mysigt att du varit med Björn, hur känns det egentligen att vara så bra kompis med sitt barns pappa? Mysigt med en skön hemmakväll, Behöver det jag också. Kram <3
  Johanna recently posted..Träning v.7

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 10:07
   Permalink

   Ja jättemysigt :). Känns väl som att vara vän med en kompis typ :). Ingen skillnad :).

   Reply
 • 18 februari, 2019 at 04:23
  Permalink

  Lördag var full rulle hela dagen. Det är lätt att komma upp i mitt dagliga stegmål på 10 000 steg med en aktiv liten kille att jaga hela tiden. Vi var på dop och jag vet inte hur många gånger jag sprang upp och ner för trappa till läktaren…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: