Allt jag vill är att sova.

Jag tittar mot klockan, inser att den bara är halv nio på kvällen och det enda min kropp och jag vill är att gå och lägga sig. Men att bege sig mot sängen halv nio på kvällen känns ur många synpunkter inte som en bra ide. Halv tio absolut men inte halv nio. Det är bara att försöka hålla ögonen öppna.

Denna lördag har jag spenderat med Björn. Vi var till Sawanee och åt lunch, sedan åkte vi hem till honom. Glodde på serier och umgicks, William är på läger och jag hade tråkigt. Blev perfekt att umgås med Björn då, speciellt då jag körde honom och hans kollega ner på stan igår och därmed hade hans bilnyckel.

Nu på kvällen har jag kollat på Full house, är nu inne på säsong åtta och således sista säsongen. Ska hoppa över på Fuller house när jag är klar, har sett säsong ett där så blir tre säsonger att titta på. Alltid kul med lite serier, och just där är Netflix perfekt när man bara vill plöja igenom något.

Har din lördag varit till belåtenhet?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

24 thoughts on “Allt jag vill är att sova.

  1. Lördag var full rulle hela dagen. Det är lätt att komma upp i mitt dagliga stegmål på 10 000 steg med en aktiv liten kille att jaga hela tiden. Vi var på dop och jag vet inte hur många gånger jag sprang upp och ner för trappa till läktaren…

  2. Ååh vad mysigt att du varit med Björn, hur känns det egentligen att vara så bra kompis med sitt barns pappa? Mysigt med en skön hemmakväll, Behöver det jag också. Kram <3
    Johanna recently posted..Träning v.7

  3. Det är allt lite tråkigt när alla barnen är borta. Här satt jag och kollade filme efter mello då våra barn var borta de också. Jag däremot är en nattuggla och kunde inte somna förrän på tok för sent.
    Kamilla recently posted..Bu och Bä med mig.

  4. Kan tänka mig att om du lägger dig så tidigt vaknar man runt fem på morgon och kan inte somna om. Svårt ändå att hålla sig vaken när man är sååå där trött. Roligt att du kollat in Full House, jag har just nu fastnat heeeelt på Criminal minds.. får ingenting gjort🙈
    Marie recently posted..Krönika – Händer det Alltid Dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: