Söndag och en vecka kvar till sportlov.

Så var det söndag igen, runt tolv ska jag åta mot Boda utanför Svärdsjö och Dalagården för att hämta William med kompisar som varit på läger där hela helgen. Sedan ska jag hemåt igen, vid 17:00 ska jag till Björn för att visa hans lägenhet han ska flytta ifrån för några som kanske vill flytta dit. Det är hyreslägenhet och Björn ska flytta till hus.

Annars blir det att ladda inför en ny arbetsvecka, fyra dagar nu till sportlovet. Jag ser så mycket framemot att få sportlov och kunna varva ner det ska bli så himla skönt med ledighet måste jag säga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

46 thoughts on “Söndag och en vecka kvar till sportlov.

 • 17 februari, 2019 at 09:52
  Permalink

  Kul att ha varit på läger! Hoppas ni får en fin söndag. Här har det varit sportlov precis, förstår att du själv längtar till lite ledighet med.
  Pärla recently posted..Morning sunday

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 10:08
   Permalink

   Ja det tror jag verkligen han haft :). Åh så lyxigt 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 10:45
  Permalink

  Det låter som en skön söndag! Jag kan tänka mig att det känns skönt med sportlov. Vi har fortfarande barnen på förskola så det blir inte riktigt samma sak för oss 🙂 Jag hoppas att du får en fin vecka! Kram

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:48
   Permalink

   Åh ja verkligen. Det ska bli jätteskönt räknar verkligen ner 🙂

   Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:49
   Permalink

   Ja jättemysigt :). Åh förstår det, ni har ju tidigare än oss 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 12:33
  Permalink

  Är det konfirmationsläger som W varit på eller nått annat?
  Jag har ibland tänkt att det skulle vara kul för Elin att åka på läger men häromkring anordnas det mycket sällan nåt läger och än känns det inte helt okey i mamma hjärtat att skicka Elin runt 20mil hemifrån, om hon inte skulle trivas…

  Jag hoppas visningen går bra och att Du har en skön söndag.

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 21:30
   Permalink

   Alfaläger, är som konfirmationsläger. Han går på konfa i Svenska kyrkan men även ett en ungdomsalfakurs inom en frikyrka här i Falun 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 12:57
  Permalink

  Så roligt för William att få vara på läger, kan tänka mig att det ska bli skönt att han kommer hem igen. Så snällt av dig att visa björns lägenhet för några som vill flytta dit. Du förtjänar verkligen en veckas ledigt, hoppas att denna vecka går fort för dig ❤️
  Jennysvardag recently posted..New in

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:50
   Permalink

   Åh ja jättekul :D. Absolut :). Ja så skönt att få visa upp också för hans skull. Det hoppas jag verkligen 😀

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 14:44
  Permalink

  Barnen har sportlov den här veckan men jag ska jobba. Vill helst vara ledig jag med. Jag blir snabbt bekväm när jag varit hemma och varit ledig. Kul det låter att ha varit på läger. Jag var ofta på läger som barn och älskade det!
  Hannas krypin recently posted..Nu är det dags

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:48
   Permalink

   Åh förstår ibland är det ju så :). Åh så roligt, ja sonen gillar det verkligen 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 15:02
  Permalink

  Va kul med läger o skönt med ledighet☺️

  Reply
 • 17 februari, 2019 at 18:20
  Permalink

  åÅÅH vad skönt med sportlov snart, förstår att du ser fram emot det. Ser också fram emot semester och lite ledigt. BEHÖVS!!! Kram
  Johanna recently posted..Träning v.7

  Reply
 • 17 februari, 2019 at 18:43
  Permalink

  Snällt av dig och visa lägenheten åt honom! Aldrig fel med sportlov, vi har sportlov nästa vecka. men jag är sjukskriven hela nästa vecka med 🙂
  Johanna recently posted..Frysklämmor

  Reply
 • 17 februari, 2019 at 19:09
  Permalink

  Just det, du får ju en veckas (eller får du hela?) ledighet! Det förstår jag kommer bli så skönt för dig!
  Vad är det för läger William har varit på? Kul i alla fall med läger, förhoppningsvis tyckte han det också. 🙂
  Elisa recently posted..Saker som händer i februari

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:47
   Permalink

   Ja precis :). Sportlovet har vi en hel vecka, ska bli skönt. Blir ledig men ska också kolla lite inför min uppgift vi ska göra till studierna :). William har varit på ett alfaläger, ungefär som konfirmationsläger men han går det via en frikyrka. Går även på konfirmation genom svenska kyrkan utöver det 🙂

   Reply
  • 17 februari, 2019 at 20:45
   Permalink

   Ja kan inte bärga mig inför mitt, det är 4 arbetsdagar kvar sen så 😀

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 21:14
  Permalink

  Jag förstår din längtan efter sportlov. Vi har ytterligare en vecka kvar till vårt. Vad kul med läger, det hade jag älskat som barn.
  Inne hos Ina recently posted..Firat 60-åring

  Reply
 • 17 februari, 2019 at 21:54
  Permalink

  Vad roligt med läger 🙂 Så lyxigt att vara ledig på loven 🙂
  Sarah recently posted..AVSKEDSFEST

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 22:36
   Permalink

   Ja det hade han :).
   Lyxigt och lyxigt, jag jobbat in lovet när andra är ledig på veckor. Så är liksom övertidsledighet 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 21:55
  Permalink

  Vårt sportlov kommer inte att bli så ”sportigt” tyvärr. UMS har slagit tillbaka så här måste det återhämtas för fulla muggar
  Sara recently posted..Psst #9

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 22:35
   Permalink

   Jag ska inte sporta ska bara ta det lugnt ?. Nu är det fyra dagar till lov för mig det ser jag framemot 🙂

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 22:10
  Permalink

  Oh skönt att ha sportlov, jag däremot ska ladda för en jobbvecka, samt ska till STHLM också i flera dagar, så denna veckan känns tung
  Marie recently posted..Så ledsen så läppen darrar

  Reply
  • 17 februari, 2019 at 22:34
   Permalink

   Jag med ;). Jag har inte sportlov som jag skriver ovan förrän om en vecka.

   Reply
 • 17 februari, 2019 at 23:17
  Permalink

  Hoppas att han hade det trevligt och roligt på lägret! Hoppas du kommer gilla lägenheten och att den ser bra ut 🙂 Det var längesen man hade sportlov nu men det var skönt 🙂
  Amanda recently posted..Söndagmiddag

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 21:28
   Permalink

   Det hade han verkligen. Gilla lägenheten? Jag hjälpte sonens pappa att visa upp hans 😉

   Reply
  • 21 februari, 2019 at 21:28
   Permalink

   Ja du det är verkligen skillnad vart man bor i landet 🙂

   Reply
 • 18 februari, 2019 at 09:01
  Permalink

  Så skönt med ledighet, jag ska faktiskt också vara ledig under sportlovet, tis-fre. Ska bli skönt att mysa med barnen ❤ Vi har inget snö däremot vilket jag tycker är synd ❤
  Sandra recently posted..Födelsedag och fikamys.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: