Så var det söndag igen, runt tolv ska jag åta mot Boda utanför Svärdsjö och Dalagården för att hämta William med kompisar som varit på läger där hela helgen. Sedan ska jag hemåt igen, vid 17:00 ska jag till Björn för att visa hans lägenhet han ska flytta ifrån för några som kanske vill flytta dit. Det är hyreslägenhet och Björn ska flytta till hus.

Annars blir det att ladda inför en ny arbetsvecka, fyra dagar nu till sportlovet. Jag ser så mycket framemot att få sportlov och kunna varva ner det ska bli så himla skönt med ledighet måste jag säga.

46 kommentarer

 1. Det låter som en skön söndag! Jag kan tänka mig att det känns skönt med sportlov. Vi har fortfarande barnen på förskola så det blir inte riktigt samma sak för oss 🙂 Jag hoppas att du får en fin vecka! Kram

 2. Är det konfirmationsläger som W varit på eller nått annat?
  Jag har ibland tänkt att det skulle vara kul för Elin att åka på läger men häromkring anordnas det mycket sällan nåt läger och än känns det inte helt okey i mamma hjärtat att skicka Elin runt 20mil hemifrån, om hon inte skulle trivas…

  Jag hoppas visningen går bra och att Du har en skön söndag.

 3. Så roligt för William att få vara på läger, kan tänka mig att det ska bli skönt att han kommer hem igen. Så snällt av dig att visa björns lägenhet för några som vill flytta dit. Du förtjänar verkligen en veckas ledigt, hoppas att denna vecka går fort för dig ❤️
  Jennysvardag recently posted..New in

 4. Barnen har sportlov den här veckan men jag ska jobba. Vill helst vara ledig jag med. Jag blir snabbt bekväm när jag varit hemma och varit ledig. Kul det låter att ha varit på läger. Jag var ofta på läger som barn och älskade det!
  Hannas krypin recently posted..Nu är det dags

 5. Just det, du får ju en veckas (eller får du hela?) ledighet! Det förstår jag kommer bli så skönt för dig!
  Vad är det för läger William har varit på? Kul i alla fall med läger, förhoppningsvis tyckte han det också. 🙂
  Elisa recently posted..Saker som händer i februari

  1. Ja precis :). Sportlovet har vi en hel vecka, ska bli skönt. Blir ledig men ska också kolla lite inför min uppgift vi ska göra till studierna :). William har varit på ett alfaläger, ungefär som konfirmationsläger men han går det via en frikyrka. Går även på konfirmation genom svenska kyrkan utöver det 🙂

 6. Vårt sportlov kommer inte att bli så ”sportigt” tyvärr. UMS har slagit tillbaka så här måste det återhämtas för fulla muggar
  Sara recently posted..Psst #9

 7. Hoppas att han hade det trevligt och roligt på lägret! Hoppas du kommer gilla lägenheten och att den ser bra ut 🙂 Det var längesen man hade sportlov nu men det var skönt 🙂
  Amanda recently posted..Söndagmiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: