Söndag och en vecka kvar till sportlov.

Så var det söndag igen, runt tolv ska jag åta mot Boda utanför Svärdsjö och Dalagården för att hämta William med kompisar som varit på läger där hela helgen. Sedan ska jag hemåt igen, vid 17:00 ska jag till Björn för att visa hans lägenhet han ska flytta ifrån för några som kanske vill flytta dit. Det är hyreslägenhet och Björn ska flytta till hus.

Annars blir det att ladda inför en ny arbetsvecka, fyra dagar nu till sportlovet. Jag ser så mycket framemot att få sportlov och kunna varva ner det ska bli så himla skönt med ledighet måste jag säga.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

46 thoughts on “Söndag och en vecka kvar till sportlov.

 1. Hoppas att han hade det trevligt och roligt på lägret! Hoppas du kommer gilla lägenheten och att den ser bra ut 🙂 Det var längesen man hade sportlov nu men det var skönt 🙂
  Amanda recently posted..Söndagmiddag

 2. Just det, du får ju en veckas (eller får du hela?) ledighet! Det förstår jag kommer bli så skönt för dig!
  Vad är det för läger William har varit på? Kul i alla fall med läger, förhoppningsvis tyckte han det också. 🙂
  Elisa recently posted..Saker som händer i februari

  1. Ja precis :). Sportlovet har vi en hel vecka, ska bli skönt. Blir ledig men ska också kolla lite inför min uppgift vi ska göra till studierna :). William har varit på ett alfaläger, ungefär som konfirmationsläger men han går det via en frikyrka. Går även på konfirmation genom svenska kyrkan utöver det 🙂

 3. Barnen har sportlov den här veckan men jag ska jobba. Vill helst vara ledig jag med. Jag blir snabbt bekväm när jag varit hemma och varit ledig. Kul det låter att ha varit på läger. Jag var ofta på läger som barn och älskade det!
  Hannas krypin recently posted..Nu är det dags

 4. Så roligt för William att få vara på läger, kan tänka mig att det ska bli skönt att han kommer hem igen. Så snällt av dig att visa björns lägenhet för några som vill flytta dit. Du förtjänar verkligen en veckas ledigt, hoppas att denna vecka går fort för dig ❤️
  Jennysvardag recently posted..New in

 5. Är det konfirmationsläger som W varit på eller nått annat?
  Jag har ibland tänkt att det skulle vara kul för Elin att åka på läger men häromkring anordnas det mycket sällan nåt läger och än känns det inte helt okey i mamma hjärtat att skicka Elin runt 20mil hemifrån, om hon inte skulle trivas…

  Jag hoppas visningen går bra och att Du har en skön söndag.

 6. Det låter som en skön söndag! Jag kan tänka mig att det känns skönt med sportlov. Vi har fortfarande barnen på förskola så det blir inte riktigt samma sak för oss 🙂 Jag hoppas att du får en fin vecka! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: