Inlägget är i samarbete med Allectra.

Jag använder sällan parfym, men stundvis så känner jag ett sug efter att köpa en. Jag har alltså parfymer hemma men det blir sällan använt då jag är lärare. Men vid vissa tillfällen så använder jag det absolut. Sedan tycker jag att parfymer med fina flaskor rent av är iögonfallande att titta på och bara det kan få mig att känna suget efter att köpa parfymer.

Allectra har både parfym och kosmetika i sitt sortiment, jag gillar kosmetika och hittade en hel del jag gillar där. Bland annat har de riktigt lyxiga läppstift och jag kände att det verkligen är något jag skulle vilja köpa. Ni vet något lite dyrare som man kan ha vid fina tillfällen. Det skulle nämligen vara kul att ha en dyrare produkt att verkligen känna sig nöjd med och sedan kunna ha så där när man väl gör något under specifika tillfällen. Utöver läppstift finns det ett stort sminkutbud men även förvaring för sminket. Just det där sista gillar jag skarpt, jag kan bara tala för mig själv men i mitt hem känns det ofta som att jag har alldeles för lite ställen att förvara mina sminkprodukter på. Jag köper något och vips är den full.

Jag såg även att de har en roterande sminkspegel som dessutom var riktigt fin, jag skulle vilja ha en spegel som man liksom kommer närmare på. Speciellt vid tillfällen när man noppar ögonbrynen eller behöver komma nära för att måla eyeliner eller liknade. Jag gillar ju produkter så där som man riktigt kan använda som fyller en funktion. En spegel är dessutom något man alltid kan behöva så just den saken funderar jag skarpt på.

Så utifrån det utbudet jag ser hos Allectra är det; sminkspegel, läppstift samt parfymer som jag skulle vilja uppdatera mig med till hemmet. När du tittar in sidan vad vill du ha i deras stora utbud?

Fb-Button

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: