Vad min kropp behövde.

Så har jag varit på massage, det gjorde galet ont men är alltid så skönt efter 4-5 dagar när smärtan försvinner och man istället känner att allt det som gjort ont, mjukats upp. Det var galet smärtsamt att en måndag efter jobbet ligga där och få mina punkter tryckta på. Det fanns en punkt som gjorde ont från axlarna ner över skulderbladet men även på bröstet. Jag antar att det är den punkten som gett mig huvudvärk men även bröstsmärtor när jag promenerat.

Det här inlägget är tidsinställt. Ibland när jag inte vet om jag kommer hinna med att blogga så gör jag så, tycker det är rätt skönt då får man ett inlägg samtidigt som man känner sig lite “förberedd”. Jag har haft en bra måndag i alla fall, idag tisdag ska jag på mediyoga klockan 15:30 som vanligt. Det finns fördelar med tisdagar, det är dagen när jag jobbat två av fyra arbetsdagar. Speciellt många fördelar är det denna vecka när det närmar sig mammabesök och sportlov.

Hoppas du mår bra min fina läsare! Jag glömmer ibland bort att berätta hur oerhört tacksam jag är att just du läser mina rader.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Vad min kropp behövde.

 • 19 februari, 2019 at 05:54
  Permalink

  Det kan göra så ont med massage, och ändå är det så viktigt. Hade en kort period i mitt liv då det var mer mysigt, och vad jag längtar efter det igen.
  Madde recently posted..Dags att rensa ut

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 06:21
  Permalink

  Jag brukar också tidsinställa inlägg. Tycker det är smidigt att kunna göra så. Kan tänka mig att det först gör ont. Brukar du bara ha ont eller kan du känna dig nästan lite sjuk med? En del gör ju det av massage på grund av allt som frisätts.
  Hannas krypin recently posted..En upp och nerdag

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 20:57
   Permalink

   Visst är det skönt :). Lättare då också att planera tycker jag 🙂

   Reply
 • 19 februari, 2019 at 07:11
  Permalink

  Ja gud så skönt med sportlov, då ska jag med vara lite ledig ?
  Längtar, jag skulle också behöva massage, men har inte haft tid att boka än ?
  Hoppas du haft en fin Tisdag ❤
  Sandra recently posted..Med fibromyalgi kommer sömnproblem.

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 20:59
   Permalink

   Åh ja jätteskönt :). Känns helt ljuvligt att ha det 🙂

   Reply
 • 19 februari, 2019 at 07:44
  Permalink

  Den knuten gav dig nog huvudvärken. Jag hade också en sån knut som gav mig huvudvärk. Så skönt med yoga sen i eftermiddag. Jag förstår att du längtar till din mamma kommer på besök ❤️
  Jennysvardag recently posted..Så duktig

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 21:03
   Permalink

   Det gjorde den definitivt :). Brukar försöka komma iväg på massage för att lösa upp sådana 🙂

   Reply
 • 19 februari, 2019 at 09:06
  Permalink

  Vad skönt att massagen hjälpte! 🙂 Det är alltid så otroligt lättnad jag känner efter massage. 🙂
  Annica recently posted..Fjäril som symbol

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 09:18
  Permalink

  Åh massage låter väldigt underbart. Det va väldigt längesen jsg gick på masssge, skulle ned gått dit. Hoppas du har haft en bra måndag

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 10:29
  Permalink

  Skönt att det är gjort och visst blir det perfekt när de där första dagarna gått. Jag gör också tidsinställda ibland för att vara på den säkra sidan.
  Pärla recently posted..Pannkakslunch

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 11:00
  Permalink

  Håller med om att massage gör sjukt ont i början. Jag går på massage regelbundet och även till kiropraktorn pga av en gammal ryggskada, håller med om att det är galet skönt efteråt. Hur fungerar mediyoga? Ha en fortsatt bra dag.
  hanna recently posted..Att träna inifrån och ut

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 12:25
  Permalink

  Så skönt att massagen hade önskad effekt men visst kan det göra rejält ont…
  Znogge recently posted..Måndagen…

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 12:29
  Permalink

  Förstår att du tycker det är skönt på tisdagar att halva jobbveckan gått 🙂 Jag brukar alltid tycka det på onsdag då halva hade gått för mig 🙂
  Sarah recently posted..COMMUNITY DAY

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 16:06
  Permalink

  Skönt att det nu känns bättre! 🙂

  Sv; jag pluggar till audionom!

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 18:30
  Permalink

  Jag älskar att tidsinställa inlägg, iallafall om jag vill skriva om någonting som redan hänt, har någonting jag vill tipsa om eller något i den stilen. Skulle absolut inte vilja ha bara tidsinställda inlägg då det hade tagit bort lite av charmen men det är så skönt att kunna ha det att luta sig emot.

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 19:15
  Permalink

  Massage är ju så skönt 😀 även om det gör ont när dom trycker på vissa punkter. Skulle också behöva gå på massage igen snart 🙂
  Amanda recently posted..Fina väskor under 500-lappen!

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 21:01
   Permalink

   Ja det gör ju det, oftast upplever jag faktiskt att det gör ont 🙂

   Reply
 • 19 februari, 2019 at 19:43
  Permalink

  Vill verkligen boka in en massage jag också, vilken lyx! Skönt att gå på mediyoga idag, ha en fantastisk tisdagkväll. Kram <3
  Johanna recently posted..3 veckor in

  Reply
 • 19 februari, 2019 at 19:49
  Permalink

  Det låter så skönt, att bli knådad och känna hur allt släpper. Hoppas fyndet av den där punkten kommer göra så att dina besvär försvinner. eller i alla fall minskar :)) och så mediyoga på det idag, vilken bra avslappnad start på veckan, som nu är gjord till hälften för dig. 😉

  Jag mår bra idag, tack. Andra dagen på jobbet kändes inte lika tröttsam. 🙂

  Reply
 • 20 februari, 2019 at 02:44
  Permalink

  Skönt det känns bättre i ryggen nu. Förstår att det måste ha gjort ont när man är sådär stel. Hoppas det blir bättre med huvudvärken nu 🙂 kram
  Amanda recently posted..Onsdag

  Reply
  • 21 februari, 2019 at 15:20
   Permalink

   Jag tycker mest det är skönt efteråt haha :D. Smärtsamt verkligen :D. Det känns lite bättre 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: