Så har jag varit på massage, det gjorde galet ont men är alltid så skönt efter 4-5 dagar när smärtan försvinner och man istället känner att allt det som gjort ont, mjukats upp. Det var galet smärtsamt att en måndag efter jobbet ligga där och få mina punkter tryckta på. Det fanns en punkt som gjorde ont från axlarna ner över skulderbladet men även på bröstet. Jag antar att det är den punkten som gett mig huvudvärk men även bröstsmärtor när jag promenerat.

Det här inlägget är tidsinställt. Ibland när jag inte vet om jag kommer hinna med att blogga så gör jag så, tycker det är rätt skönt då får man ett inlägg samtidigt som man känner sig lite “förberedd”. Jag har haft en bra måndag i alla fall, idag tisdag ska jag på mediyoga klockan 15:30 som vanligt. Det finns fördelar med tisdagar, det är dagen när jag jobbat två av fyra arbetsdagar. Speciellt många fördelar är det denna vecka när det närmar sig mammabesök och sportlov.

Hoppas du mår bra min fina läsare! Jag glömmer ibland bort att berätta hur oerhört tacksam jag är att just du läser mina rader.

38 kommentarer

 1. Jag brukar också tidsinställa inlägg. Tycker det är smidigt att kunna göra så. Kan tänka mig att det först gör ont. Brukar du bara ha ont eller kan du känna dig nästan lite sjuk med? En del gör ju det av massage på grund av allt som frisätts.
  Hannas krypin recently posted..En upp och nerdag

 2. Den knuten gav dig nog huvudvärken. Jag hade också en sån knut som gav mig huvudvärk. Så skönt med yoga sen i eftermiddag. Jag förstår att du längtar till din mamma kommer på besök ❤️
  Jennysvardag recently posted..Så duktig

 3. Håller med om att massage gör sjukt ont i början. Jag går på massage regelbundet och även till kiropraktorn pga av en gammal ryggskada, håller med om att det är galet skönt efteråt. Hur fungerar mediyoga? Ha en fortsatt bra dag.
  hanna recently posted..Att träna inifrån och ut

 4. Jag älskar att tidsinställa inlägg, iallafall om jag vill skriva om någonting som redan hänt, har någonting jag vill tipsa om eller något i den stilen. Skulle absolut inte vilja ha bara tidsinställda inlägg då det hade tagit bort lite av charmen men det är så skönt att kunna ha det att luta sig emot.

 5. Det låter så skönt, att bli knådad och känna hur allt släpper. Hoppas fyndet av den där punkten kommer göra så att dina besvär försvinner. eller i alla fall minskar :)) och så mediyoga på det idag, vilken bra avslappnad start på veckan, som nu är gjord till hälften för dig. 😉

  Jag mår bra idag, tack. Andra dagen på jobbet kändes inte lika tröttsam. 🙂

 6. Skönt det känns bättre i ryggen nu. Förstår att det måste ha gjort ont när man är sådär stel. Hoppas det blir bättre med huvudvärken nu 🙂 kram
  Amanda recently posted..Onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: