Jag är så trött numera. Det är som att kroppen riktigt skriker efter ledighet. Jag skulle varit på mediyoga men direkt efter jobbet åkte jag hem. Detta trots sin tisdag och andra dagen i veckan.

Istället la jag mig på sängen och sov. Det känns liksom som att kroppen bara skriker efter att få vara ledig just nu. Det är intressant på så vis att kroppen faktiskt kan signalera när man behöver vila.

Jag har haft det så stressigt sedan i juli. Det känns att kroppen nu vill något annat, den vill vila. Jag ska vila under sportlovet. Det blir ingen träning för mig ner än promenader, mediyoga och att vila. Jag tror att min kropp kommer tacka mig då. Det är nog vad den vill att jag ska göra nu.

Hoppas du inte är lika trött som mig. Att du känner dig utvilad och pigg.

18 kommentarer

 1. Önskar att jag kunde skriva att jag är pigg men jag är verkligen helt galet trött. Ännu mer trött blir jag säkert över att känna att jag knappt hinner andas den här veckan. Mitt problem är jag sover för lite. Jag kliver upp tidigt och går och lägger mig för sent. Måste vända på dygnet. Jobbar till fyra idag och kan knappt bärga mig till jag får komma hem igen. Skönt att du har sportlov snart och kan vila upp dig!
  Hannas krypin recently posted..Grym känsla i kroppen

 2. Usch så jobbigt att vara så trött men det kanske tar ut sin rätt. Att stressa en längre period är aldrig bra. Hoppas du får chans att ladda batterierna snart <3
  Pärla recently posted..En sån dag

 3. Någon ynka timmes sömn gör mig till en zoombie idag, men vet du? Vi överlever det här också! Jag är glad att du lyssnar på din kropp och åker hem och sover när du har möjlighet. ❤️

 4. Kroppen vet vad den behöver och det är bra att du lyssnar på den också. Tror det är felet många gör. De ångar på och lyssnar inte efter signalerna förrän det är försent.
  Jag hoppas verkligen du får din vila som du behöver.
  Ariella recently posted..Schär Bon Matín

 5. Bra att du kommer ta det lugnt nu framöver. Viktigt att lyssna på kroppen. Känner att vädret påverkar också. Jag känner mig alltid trött i februari då jag vet, även fast jag vill förtränga det, att det är en bit kvar till vår…
  My wonderful loves recently posted..Tandläkare igen

 6. Låter ju verkligen som din kropp behöver vila och att få återhämta sig. Och promenader är ju bra träning det med så de och vila så hoppas jag sen du är piggare 🙂
  Amanda recently posted..Lugn Kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: