Äntligen internet hemma.

Som jag saknat internet här hemma under dessa dagar sedan i måndags när det försvann. Idag var ITUX som är de som håller i stadsnätet här i Falun hit och fixade det åt mig. Så galet skönt måste jag säga!

Jag har jobbat idag, inte så där jättemycket att säga om saken. Det var en vanlig arbetsdag och den var som den ska. Efter jobbet så åkte jag hemåt för att sitta på Amningshjälpens Dalarnas möte kring lite funderingar hur vi ska ha verksamheten här. Jag är ju Hjälpmamma som du kanske vet? Sedan har jag tittat på Riverdale med William.

Nu ska jag försöka varva ner innan kvällen och imorgon är det torsdag igen. Veckorna går så galet fort tycker jag, man hinner inte börja veckan innan den är slut igen.

Har du haft en fin onsdag?

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

26 svar på “Äntligen internet hemma.

 1. Tänk vad beroende vi har blivit av internet idag. Kanske det skulle vara bra för oss alla med lite avbrott ibland 🤔

 2. Riverdale är så bra 👍
  Skönt att du fick till internet, tänk så svårt det är att leva utan det egentligen ❤ ibland undrar jag hur och vad man gjorde förr, det mesta går ju genom det också. Tv, telefon, datorn..

 3. Så skönt att Internet är tillbaka fina du ! Förstår dig att det är jobbigt utan 😀 ! Så mysigt att kolla på riverdale ! Älskar verkligen den serien 🙏🏻

 4. Skönt att de äntligen varit och fixat ditt internet. Man märker ju när det är borta hur mycket man faktiskt använder nätet. Det låter som att du hade en bra dag igår. Tycker det är så spännande att du är hjälpmamma.
  Veckorna går galet fort. Jag hade en bra onsdag. Satt med mina böcker och pluggade och så dömde jag fotboll på kvällen.
  Hannas krypin recently posted..Under den perfekta ytan

 5. Så härligt att internet fungerar igen det är ju så jobbigt när det krånglar. Ja jag tycker också veckorna går fort. Det är måndag sen fredag igen 🙂

 6. Så skönt att nätverket fungerar igen hos dig. Man blir faktiskt lite låst när det inte funkar vilket låter helt galet men det är tyvärr sanningen.

  Skönt att varva ner med sonen
  Kamilla recently posted..Firade min storvinst.

 7. ja men alltså man blir ju helt handikappad utan internet man är så van att det funkar
  ja men va skoj att du håller på med det med amningen fortf måste va en oerhörd bra hjälp

  ta hand om dej o ha en jätte fin morgondag kram
  Ullie recently posted..Sk hjärnspöken

 8. Så härligt att internet är fixat nu, det blir ju lite jobbig när ens internet inte funkar. Hoppas att ni kom fram till något bra på mötet. Ni behövs verkligen med Amningshjälpen. Jag har haft en bra onsdag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: