Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare Läraryrket

Äntligen internet hemma.

Som jag saknat internet här hemma under dessa dagar sedan i måndags när det försvann. Idag var ITUX som är de som håller i stadsnätet här i Falun hit och fixade det åt mig. Så galet skönt måste jag säga!

Jag har jobbat idag, inte så där jättemycket att säga om saken. Det var en vanlig arbetsdag och den var som den ska. Efter jobbet så åkte jag hemåt för att sitta på Amningshjälpens Dalarnas möte kring lite funderingar hur vi ska ha verksamheten här. Jag är ju Hjälpmamma som du kanske vet? Sedan har jag tittat på Riverdale med William.

Nu ska jag försöka varva ner innan kvällen och imorgon är det torsdag igen. Veckorna går så galet fort tycker jag, man hinner inte börja veckan innan den är slut igen.

Har du haft en fin onsdag?

26 Comments

 1. Så härligt att internet är fixat nu, det blir ju lite jobbig när ens internet inte funkar. Hoppas att ni kom fram till något bra på mötet. Ni behövs verkligen med Amningshjälpen. Jag har haft en bra onsdag 🙂

 2. ja men alltså man blir ju helt handikappad utan internet man är så van att det funkar
  ja men va skoj att du håller på med det med amningen fortf måste va en oerhörd bra hjälp

  ta hand om dej o ha en jätte fin morgondag kram

 3. Så skönt att nätverket fungerar igen hos dig. Man blir faktiskt lite låst när det inte funkar vilket låter helt galet men det är tyvärr sanningen.

  Skönt att varva ner med sonen

 4. Så härligt att internet fungerar igen det är ju så jobbigt när det krånglar. Ja jag tycker också veckorna går fort. Det är måndag sen fredag igen 🙂

 5. Skönt att de äntligen varit och fixat ditt internet. Man märker ju när det är borta hur mycket man faktiskt använder nätet. Det låter som att du hade en bra dag igår. Tycker det är så spännande att du är hjälpmamma.
  Veckorna går galet fort. Jag hade en bra onsdag. Satt med mina böcker och pluggade och så dömde jag fotboll på kvällen.

  1. Ja gud verkligen, man blir lätt lite stressad också. Mycket jobb och så studierna som kräver uppkoppling. Åh så kul att du tycker det 🙂

 6. Så skönt att Internet är tillbaka fina du ! Förstår dig att det är jobbigt utan 😀 ! Så mysigt att kolla på riverdale ! Älskar verkligen den serien ??

 7. Riverdale är så bra ?
  Skönt att du fick till internet, tänk så svårt det är att leva utan det egentligen ❤ ibland undrar jag hur och vad man gjorde förr, det mesta går ju genom det också. Tv, telefon, datorn..

 8. Tänk vad beroende vi har blivit av internet idag. Kanske det skulle vara bra för oss alla med lite avbrott ibland ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: