Så har jag gått på mitt sista besök hos Dala-ABC, eller ja det kommer bli ett samtal om 1-2 månader därifrån men inga fler grupper. Idag så pratade vi om framtiden och sedan gick vi ut och åt sushi tillsammans. Det har varit fina kontakter med personerna i gruppen och jag hoppas verkligen vi möts igen.

Annars har jag läst klart en bok. Inte jättekonstigt för idag började nämligen regnvädret som enligt prognosen på YR tycks hålla i sig av och till i flera dagar. Det stod att vi kommer ha 12 grader en av dagarna och det tycker jag inte ska bli kul, jag som vill ha sommar och värme. Men väder och vind styr vi inte över så är det bara.

Vad gör du idag? Något speciellt?

20 kommentarer

 1. Det kan väl nästan kännas lite vemodigt när man har varit med i en grupp med trevliga människor ett tag, och gruppgemenskapen tar slut. Hoppas att du får tillfälle att träffa de du vill i framtiden. Sushi lät riktigt gott att gå ut och äta.
  Här vänder vädret också nu, så när beteshagen har fått vatten hoppas jag på sol igen?

 2. Så mysigt ❤ Vilken tur vi hade då eftersom vi lämnade dalarna idag, hade inte varit kul att gå på tomteland och björnparken i regn ?

 3. Plus 7 igår å dessutom hällregn ja det kändes plötsligt varmt med plus 14 idag 😉

  Min kropp värker oavbrutet vid väderomslag å kyla, jag längtar efter sol å värme.

  Känns det som om Du blivit hjälpt av dessa möten?
  Har Du fått in fungerande rutiner?

  1. Förstår det ;), ska tydligen bli samma väder här så trist. På sommaren vill man ju ha det varmt :).
   Ja det tycker jag, har fått rutin på maten, och ett förändrat tankemönster. Mycket som klarnat 🙂

 4. Idag har jag varit på psykiatrin, tänkte skriva och berätta om det i morgon i bloggen. Vädret kommer inte va de bästa den kommande veckan ?

 5. Ja vilka kontraster, alltså det skulle bli 15 gr ngn ag nu och det skiljer då alltså 20gr från igår för oss då. SKönt att du fått en bra upplevelse från dem <3

 6. Här på Gotland har det varit varmt men alldeles för blåsigt för min smak. Det sägs att det ska regna och åska här imorgon men jag håller min a tummar för att det är en osanning

 7. Nej jag håller med dig 12 grader känns lite lite för att vara sommar. Det ska ju vara varmt. Det har regnat här med idag, dock är det mysigt att läsa när det regnar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa