Förstör och skräpar ner i vår underbara natur! Hur tänker människor när de slänger papper, plast, glas och konserver i naturen? Hur tänker människor när de gör våra fjäll, hav och sjöar till soptippar? Hur kan någon åka ut och dumpa sin bil i gruvor bara för att få ut pengar på försäkringen? Nej usch, jag avskyr verkligen när människor förstör det fina vi fått till låns i våra liv. Naturen och jorden!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: