Jag blev verkligen så besviken i måndags. Jag hade vunnit en auktion på Tradera, med två muggar som inte längre säljs. Den enda kom hem hel, den andra hade posten totalt demolerat. Så ledsamt verkligen, tur att jag har en av de båda i alla fall. Får se om man någonsin för tag på den andra igen.

Den hela heter: Segla med klippdassar.

Den trasiga: Snorkfröken och poeten.

24 kommentarer

 1. Men nej vad trist att en gått i sönder, då blir man lite ledsen. Speciellt när det inte bara är att beställa en ny men jag hoppas du får tag i en likadan i framtiden

 2. Men så tråkigt när det man köpt är trasigt…men det kommer ju lite an på den som skickar det att verkligen packa det säkert, på posten kan de ju inte hantera varje paket med silkeshandskar…(sen ska de ju verkligen inte kasta dem hur som helst som man ibland har sett klipp att de gjort….
  Hoppas verkligen att du hittar en till…

 3. Sååååå ledsamt! Osis också att du har betalt för muggen som är sönder. Å jag gissar att Postnord inte är villig att kompensera dig. Suck!

 4. Så tråkigt med muggen 😞. Tur att en av muggarna var hela iaf 🙂.

  Det hände så när vi fick hem vår soffa till altan. Vi tyckte att glasskivan till bordet var lite för mjukt. Å då var den i tusen, miljoner bitar. Glas. Men vi fick en ny.

  Ha det så bra! 🤗❣️
  Jessi recently posted..Vad gör dig glad just nu?

 5. En sån här grej hade gjort samlardelen i mig ledsen. Jag gillar helt enkelt inte när prylar går sönder och jag är alltid väldigt rädd om mina saker. Förstår att du blir besviken nu när du äntligen kommit över den efterlängtade muminmuggen. Färgerna på de båda muggarna är fina. Jag gillar allt det gula.

  Nyfiken fråga: hur många muminmuggar återstår att hitta efter det senaste tillskottet? Jag hade aldrig kunnat gissa att det finns så många sorter, men genom att läsa din blogg har jag ju märkt den outsinliga källan.
  Sandra Jönsson recently posted..Vad fasen händer med kulturtantslivet?

 6. Tror det finns närmare 90st muggar =)
  I november så fick jag många av de äldre av en del av släktingarna som är nära kontakt med Mummin! På 90-talet så gav de när vi var små ibland muminmuggar som presenter, hahahaaa! Säsongs-muggarna är roliga men de “vanliga” som har kommit efter -10 är inte lika fina, dock fick jag många av dem med 75årsstämplen under samtidigt med de andra äldre. Hoppas du hittar en nya mugg, det finns att få tag på men det är väl mest hur mycket man vill lägga ut liksom =)… hiskligt mycket pengar dessa äldre kan gå på! ha det super tjejen, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: