Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Kajsons julkalender 2020 – Lucka nummer 13: ” Detta är jag bra på ”

Jag är riktigt bra på porslin. Är det ett specialintresse jag har så är det att se på koppar och fat vem som är tillverkaren. Jag har verkligen rejält bra koll på Rörstrand, Gustavsberg, Gefleporslin och även en hel del kring Muminmuggarna också. Ett intresse som kanske inte kommer ta mig långt i livet, men jag är galet bra på saken.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

8 Comments

  1. Efter att ha följt din blogg ett tag, så kan jag bara intyga att du har helt rätt. Du är galet bra på porslin och har en näsa för att klicka hem alter som du gillar till ett vettigt pris. Fortsätt med det! Alla har vi väl en hobby, eller hur:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: