Jag har hittat lite saker på en Facebookgrupp i höst, i Furudal. Dels var det en stor trälåda, men även några träfigurer från Willow tree. Mamma kom ner tillsammans med min bonuspappa förra veckan och överlämnade sakerna åt mig.

Tänk ändå så bra det är med second hand.

22 kommentarer

  1. Handlar rätt ofta på Tradera tex.. Och det älskar jag, ger så mycket för de pengarna liksom. Man får nya saker, men som ändå inte förstört miljön – ytterligare en gång typ. 🙂

  2. Jag är väldigt dålig på att handla sekond hand,, tyvärr. Bad pengar man spar, och så bra för miljön. Flera hittar så fina saker och hur billigt som helst.

  3. Second hand har alltid varit bra, men på senare tid och tack vare ett nytt tänk om återvinning har second hand fått en välförtjänt uppsving igen. Å du är verkligen duktig på att hitta guldkornen:-)

  4. Ja jag älskar att gå på loppis och second hand man kan hitta så mycket fint till bra priser.
    När covid väl är över tycker jag att du och jag ska gå på loppis! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: