Att genomföra saker man drömt om länge. Med det menar jag, att går man runt med en dröm så se till att göra så mycket du kan för att förverkliga den. Alla drömmer går inte i uppfyllelse, men man kommer aldrig ångra att man försökte nå sina drömmar.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

4 kommentarer

  1. SÅ sant! Jag försöker alltid gå efter mina drömmar samt peppa folk i min omgivning att våga göra saker de drömmer om.
    ja det håller jag med om. Men det känns nästan som att folk tror att man sitter hemma och krökar bara för att man tar ett glas vin till maten eller framför tvn på kvällen. Jag förstår absolut att folk tycker att alkohol och barn inte hör ihop. Men det är ju skillnad på att ta ett glas och att dricka sig full. Allt är ju inte svart och vitt jämt 🙂

    1. Det är viktigt faktiskt att göra det. Ibland tror jag lite att folk inte ens fattar vad de säger :-o. Klart man får ta ett glas vin eller mer om man vill. Handlar knappast om att supa sig redlös :).

  2. Håller helt med dig! Man ska absolut göra sitt bästa att förverkliga sina drömmar för att sedan göra plats för nya drömmar:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: