Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka 15, Jenny om livet som ensamstående mamma.

I dag är det jag som är gästbloggare i Madeleines julkalender. Om ni blir nyfikna på att titta in på min blogg efter att ha läst min historia om hur jag upplever hur det är att vara ensamstående på heltid så hittar ni min blogg på nouw.com/jennysvardag

Min idé från början med min blogg var att just skriva om hur det är att vara ensamstående mamma. Som jag själv är så inne i att vara ensamstående mamma så ser jag ingen direkta problem eller att det är jobbigt. Visst att min och Louis vardag hade sett annorlunda ut om jag inte hade vart själv med Loui.

Att jag tänker positivt gör att allt blir så mycket lättare. Jag ser inte så många problem som andra ser. Jag tänker mer att jag kommer lösa det på ett bra sätt. Jag ger Loui så mycket kärlek att han känner sig trygg och älskad. Loui är för mig det bästa som har hänt mig i hela mitt liv. Vad skulle jag göra utan min älskade Loui?
Visst att det kommer perioder som kan vara lite tuffare men det brukar alltid bli lättare när perioderna är slut.
Hade jag inte vart ensamstående med Loui så hade vi inte haft en sån bra relation som vi har. Jag är säker på att vi kommer ha samma relation när Loui blir äldre.

Nu kanske ni tänker hur jag får ihop lite egentid när jag är med Loui hela tiden. Jo, jag gör som så att Loui får lägga sig tidigt på kvällarna och på så sätt så får jag ihop lite egentid på kvällarna och varva ner innan jag ska ska sova. Så har jag även den turen att min mamma och hennes man har Loui ibland.
Att Loui får sova tidigt och att han är hos sin mormor ger mig den avlastningen som jag behöver. Jag behöver inte mer avlastning än det som jag har. Loui älskar att vara hos sin mormor och hennes man och dom älskar att ha Loui hos sig. Så det blir win win där, vilket är perfekt.
Hade jag inte vart ensamstående så hade jag aldrig växt så mycket som jag har gjort. Att jag fick bli mamma till Loui är så fint, Loui är allt som jag någonsin har kunnat önska. Så mycket glädje och tokiga saker som jag och Loui har delat redan nu. Så mycket mer glädje och tokiga saker som vi kommer få dela i framtiden gör mig alldeles varm inombords.
Som ni märker så är min kärlek till Loui väldigt stor och växer för varje dag.

1 Comment

  1. Jenny har verkligen en fin blogg har följt henne ganska länge faktiskt tycker det är intressant att läsa om hur det är att vara singel mamma och hur tufft det kan vara <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: