Min mamma har lärt mig att vill jag ha någonting gjort får jag göra det själv. Hon fick mig redan som liten att ge mig iväg på saker för att våga. Hon har lärt mig att ha en nära relation till sitt barn också. Älskade mamma!

Min pappa har inte lärt mig något som jag minns. Han dog när jag var nio år, och tyvärr minns jag knappt något som han skulle lär mig då?

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

10 kommentarer

  1. Jag har haft en fin barndom, mamma och pappa tog med mig på skidturer på vintrarna. Då hade vi choklad och smörgås med oss. På sommaren och hösten gick vi i skogen som fanns i närheten av vår sommarstuga. Dessa fina höga granar, Var som att gå in i en sal. Önskar dig en trevlig 4:e advent.

  2. Det gäller att böjas i tid sägs det ju, och det stämmer. Det man får med sig hemifrån präglar ju ofta ens vuxna liv tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: