Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad kommer du göra om två timmar?
 2. Till när i framtiden skulle du vilja hoppa?
 3. Hur tror du ditt liv har ändrats om fem år?
 4. Vad tror du att du har börjat med om ett år du inte gör idag?
 5. Vad är något du vill göra när nuvarande restriktioner är borta?

Vad kommer du göra om två timmar?
Oj då är klockan 10:28, förmodligen är jag på väg eller ute på promenad med Skilla och Björn.

Till när i framtiden skulle du vilja hoppa?
Alltså jag vill nog inte hoppa framåt i tiden. Tycker framtiden är skrämmande.

Hur tror du ditt liv har ändrats om fem år?
Om fem år? Då är jag 42, William ska alltså fylla 22. Jag hoppas att jag mår bra, vet inte vad mer jag tänker på.

Vad tror du att du har börjat med om ett år du inte gör idag?
Pluggar sista terminen på speciallärarprogrammet. Är väl typ det kanske, jag är ju specialpedagog men det är min sista pluggtid inom specialpedagogiken på det sättet i alla fall.

Vad är något du vill göra när nuvarande restriktioner är borta?
Umgås med mamma, ta fika med Lisa igen (saknar det i massor).

21 kommentarer

 1. Trevligt att läsa dina svar. Jag vill inte heller hoppa till framtiden, inte för att jag tycker den är skrämmande men för att jag inte är nyfiken, på det sättet, på en framtid som ligger långt bort. Jag hoppas jag får leva många år istället och ta del av det kommande på om pö om pö.

  Önskar dig en skön påskhelg och ett bra påsklov!
  Kraka recently posted..Fem en fredag v. 13: Framtiden

 2. Oj, jag har nog inte förstått att William är så stor, jag har nog trott att han var yngre, men jag vet inte varför jag trott det. Jag vet ju att vi är nått år ifrån varandra i ålder du och jag och att du blev mamma som 20-åring. Men det kopplade inte. Jag förstår kundordrarnas inte var de senaste 10 årens tagit vägen… haha!

 3. Har en känsla av att du också tyckte att frågorna var rätt svåra att svara på. Å att planera nåt för framtiden – nej, det gör jag inte heller. Om inte annat vet jag ju nu hur planer kan kastas omkull på nolltid som det gjorts för mera än ett år sedan när C-19 drabbade världen.

 4. Jag planerar att pallra mig vidare uppåt i Dalarna till Falun där ju stora delar av familjen bor. Visserligen trivs jag bäst på landet, men staden har också fördelar…
  God fortsättning på påskhelgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: