Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Star Wars-dagen idag. Har du sett filmerna?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag och William såg alla filmer i samband med att jag skaffade Disney+. Jag har haft det sedan den tjänsten kom till Sverige. Men ja Star Wars då, det kändes som klassiker man borde se. Det gjorde vi också. jag till skillnad från många andra gillade verkligen de tre sista.

10 Comments

  1. Såg de första och bara älskade dom. Sen går ju utvecklingen framåt och visst ser man skillnad på teknik osv. Minns att jag såg första filmen på bio med min kompus och hennes mamma.

  2. Har sett en hel och delar en annan, men aldrig riktigt fallit för dem. Inte alls min typ av filmer måste jag säga. Ser hellre något annat.

  3. Måste medge att jag inte en enda Star Wars film. Min man däremot har sett alla. Sci-fi har aldrig varit min grej konstigt nog.

  4. Jag har inte sett någon star wars film. Har inte haft intresse för att se dom heller. Tror dock att de gamla gick på tv4 när jag var liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: